VLMedia Oy:n yhteistyösopimukset

VLMedia Oy:n tedote 23.1.2014

Yleisradio Oy:n ja VLMedia Oy:n välinen yhteistyösopimus saa jatkoa. VLMedia ja Yleisradio Oy sopivat vuonna 2009 yhteistyöstä Ylen tuottamien DVD-tallenteiden myynnistä, promootiosta ja markkinoinnista. Sopimusta on jo kertaalleen jatkettu ja osapuolet ovat sopineet yhteistyön jatkosta myös vuoden 2015

osalta. Viime vuoden menestysjulkaisuja olivat mm. Rintamäkeläiset (kaudet 1–5), Taivaan tulet (kausi 3), Pirunpelto (kaudet 3–4) sekä Muumi-boxi.

”Meille on tärkeää tehdä pitkäaikaisia yhteistyökumppanuuksia. Näiden vuosien aikana olemme löytäneet saumattoman yhteistyömallin. Muuttuvilla markkinoilla on edelleen tilausta myös fyysisessä formaatissa tarjottavista hyvistä sisällöistä. Ratkaisevassa roolissa jatkoa sovittaessa oli saumaton yhteistyö, innovatiivinen tiimi ja vuosien aikana rakennetut jakelu- ja tuotantomallit”, toteaa VLMedian toimitusjohtaja Petteri Laiho.

”VLMediasta on tullut Ylelle hyvä ja luotettava yhteistyökumppani. Yhteistyötä jatkamalla uskomme saavamme sisältömme jatkossakin laajasti esille”, toteaa YleMyynnin päällikkö Tuija Snellman.

VLMedia Oy on tehnyt sopimuksen Tatsia-Musiikki Oy:n kanssa, koskien Tatsia-labelin alaisen CD-katalogin edustusta. Sopimus kattaa olemassa olevat tuotteet sekä niistä tehtävät kokoelmat fyysisenä ja digitaalisena formaattina. Tatsia-Musiikki Oy:n sisältöjä voidaan hyödyntää jatkossa myös tulevissa VLMedia-tuotannoissa.

Tatsia-Musiikki Oy on toiminut alalla jo vuodesta 1983 ja on yksi johtavista iskelmämusiikin tuotantoyhtiöistä Suomessa. Katalogin kirkkaimpina tähtinä tuikkivat syvien kansanrivien kestosuosikit kuten Souvarit ja Esko Rahkonen.

Lisätiedot & haastattelut:
nora.idman@vlmedia.fi