VLMedia Oy:n nimitysuutisia

VLMedia Oy:n tiedote 8.5.2013

Nimityksiä VLMediassa

Tero Hiltunen, VLMedia Oy

Kauppatieteiden maisteri (KTM/Int. BBA) Tero Hiltunen on nimitetty VLMedia Oy:n Acquisition & Production Manager -tehtävään 1.6.2013 alkaen.

Hiltunen vastaa yhtiön tuotannosta, sisältö- sekä uusasiakashankinnasta ja elokuvateatteritoiminnasta. Hän kuuluu yhtiön johtoryhmään.

Nimitystä ennen Hiltunen on toiminut VL-Musiikki Oy:ssä markkinointipäällikkönä useissa vastuullisissa markkinointi- ja myyntitehtävissä. Aiemmin hän toimi myyntipäällikkönä Sanoma konsernissa vastaten Måndag Oy:n Pohjoismaiden ja Baltian CD- ja DVD-monistuspalvelujen myynnistä sekä projektijohtajana erilaisissa asiantuntijatehtävissä.


Marko Alanko
, VLMedia Oy

Tradenomi (BBA) Marko Alanko on nimitetty VLMedia Oy:n Commercial & Digital Development Manager -tehtävään 1.1.2013.

Alanko vastaa yhtiön uusien liiketoiminta-alueiden myynnistä, tuotannosta, markkinointi- ja asiakasprosesseista yhtiön laajentaessa digitaaliseen ja monikanavaiseen liiketoimintaan.

Ennen VLMedia Oy:lle siirtymistä Alanko on toiminut kehitysjohtajana sisältö-, mobiili- ja online-liiketoiminnan parissa Securycast Oy:ssä. Tätä ennen hän toimi eri tehtävissä useita vuosia Sony Music -levy-yhtiössä mm. vastaten Digital Business Director -asemassa yhtiön digitaalisen sisältöliiketoiminnan kehittämisestä Suomessa ja Baltiassa.


Markus Kovanen
, VLMedia Oy

Elintarviketieteiden maisteri (ETM) Markus Kovanen on nimitetty VLMedia Oy:n Sourcing & Marketing Manager -tehtävään 1.6.2013 alkaen.

Kovanen tulee vastaamaan yhtiön hankinnoista, jakeluketjun uudelleen organisoimisesta sekä VLMedia-brändin hallinnasta. Lisäksi työnkuvaan kuuluu B2B-kaupan tehostaminen sekä johtaminen.

Ennen VLMedia Oy:lle siirtymistään Kovanen on toiminut Keskossa varsin monipuolisissa viihteen ja kodin tuotelinjojen tehtävissä. Viimeisimpänä tehtävänään hän toimi K-Citymarket ja Anttila -ketjujen Sourcing Line Director sekä myyntipäällikkö tehtävissä. Ennen tätä hän hoiti Anttilan kodin markkinointiryhmän markkinointipäällikön sekä viihteen valikoimapäällikön toimia.

Lisätiedot:
pekka.toivonen@vlmedia.fi