VLMedia Oy ja tuotantoyhtiö Illume Oy aloittavat yhteistyön

VLMedia Oy:n tiedote 6.6.2014

VLMedia
ja tuotantoyhtiö Illume Oy allekirjoittivat tänään yhteistyösopimuksen. Ensimmäisenä yhteistyöprojektina on dokumenttielokuva Monsterimies – Lordi. Ensi-iltansa elokuva saa 26. syyskuuta 2014. Monsterimies-elokuva kertoo kaunistelematta ja peittelemättä rock-bisneksen raadollisuudesta – unelmista, kansallissankaruudesta, korkealentoisuudesta, mutta ennen kaikkea tämä dokumentti paljastaa mitä kansallissankarin oman esiripun takana on tapahtunut. Elokuva on kansainvälinen yhteistuotanto, jonka päätuottaja on Illume, osatuottajina ovat JAB Film (Norja), Common Ground Pictures (Ruotsi) ja Film i Väst (Ruotsi), VLMedia puolestaan jakelee ja markkinoi elokuvan teatterilevityksen sekä DVD-/ VOD-levityksen.
 
VLMedian ja Illumen yhteistyö tulee kattamaan myös tuotantoyhtiön VOD-elokuvien jakelun.
 
Illume on tehnyt elokuvia vuodesta 1987 ja on hienoa että saamme katalogimme leviämään VLMedian avulla yhä uusille markkinoille”, Pertti Veijalainen, Illumen toimitusjohtaja kommentoi ja jatkaa ”Monsterimies on Illumen ensimmäinen elokuva suurmiehestä ja hirviöstä. Tuotanto on pitkän historiamme suurimpia.”
 
”Tämä on hieno päivä, Illume on tällä hetkellä yksi markkinamme vahvimmista ja arvostetuimmista dokumenttielokuvan tuottajayhtiöistä. Ensimmäisestä palaverista lähtien meillä on ollut samat visiot ja näkemykset mm. Monsterimies – Lordi -elokuvan levityksen suhteen. Jatkossa laaja yhteistyö myös digitaalisten VOD-jakelujen myötä tulee antamaan kuluttajille entistä enemmän laadukkaita elokuvia saataville”, kommentoi Marko Alanko, VLMedian kehityspäällikkö.

Lisätiedot:

VLMedia Oy
Nora.Idman[ät]vlmedia.fi
 
Illume Oy
Venla.Hellsted[ät]illume.fi