Uusi Bio Rex elokuvakeskus Porvoon Taidetehtaalla mullisti yleisömäärät ja avasi ennätystahdissa

Bio Rex Cinemas tiedottaa
Porvoo 2.7.2012
Julkaisuvapaa heti!

Uuden Bio Rex elokuvakeskuksen valkokankailla Porvoon Taidetehtaalla on viime päivinä nähty mannerten mullistus ja samalla yleisömäärien mullistus.

Elokuvakeskus avattiin tiistaina 26.6. ja avajaisviikon (ti-su) aikana kuudessa päivässä on käynyt jo ennätykselliset 3286 katsojaa. Lippulaivaelokuvana on ollut uusin Ice Age -animaatio Ice Age 4: Mannerten mullistus 3D.

Bio Rex Porvoo on Suomen ensimmäinen täysin digitaaliseksi suunniteltu elokuvateatteri. Asiakkaille tarjotaan laaja ja monipuolinen ohjelmisto, parhaiden uutuuselokuvien saapuessa teatteriin aina ensi-iltapäivänään. Uusin ja laadukkain kuva- ja äänitekniikka takaavat elämyksellisen elokuvakokemuksen neljässä viihtyisässä salissa. Ohjelmistoon kuuluvat myös sekä 3D-elokuvat että kulttuuripainotteiset lisämateriaalit kuten ooppera – Euroopan suurimmilta oopperataloilta.

Uusi Bio Rex Porvoo -hanketta on ollut tukemassa Suomen elokuvasäätiö.

Lisätiedot:
Aku Jaakkola
+358 75 756 1275
aku.jaakkola@biorex.fi
www.biorex.fi

Uusi Bio Rex Porvoo
Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo
puh. 0600 555 500 (0,98€ /puh+pvm)

* * * *

Bio Rex Cinemas Oy on Marko Röhrin, Ilkka Matilan ja Aku Jaakkolan omistama elokuvateatteriketju, jolla on toimipisteet Espoossa (Bio Rex Sello, 6 salia), Kajaanissa (Bio Rex Kajaani, 3 salia), Hämeenlinnassa (Bio Rex Verkatehdas, 4 salia), Porvoossa (Uusi Bio Rex Porvoo, 4 salia) sekä tilausteatteri Bio Rex Helsingissä (685 paikkaa).  Yhtiö myös tuo maahan ja levittää elokuvia kaikkiin Suomessa toimiviin elokuvateattereihin.