Universal Pictures Home Entertainment Nordic (UPN) ja Sandrew Metronome ilmoittavat uudesta jakeluyhteistyöstä

TUKHOLMA, RUOTSI (2. syyskuuta 2010)Universal Pictures Home Entertainment Nordic (UPN), joka on osa Universal Pictures International Entertainment (UPIE) -yhtiötä, on ilmoittanut tänään aloittavansa pohjoismaisen jakeluyhteistyön Sandrew Metronomen kanssa. UPN vastaa Sandrew Metronomen kaikkien DVD- ja Blu-ray-julkaisujen levityksestä Pohjoismaissa 1. lokakuuta 2010 alkaen.

UPN:n toimitusjohtaja Ivor Viljoen kommentoi yhteistyötä: ”Olemme iloisia voidessamme edustaa Sandrew Metronomen uusista julkaisuista, luettelotuotteista ja paikallisista tuotteista koostuvaa laajaa valikoimaa Pohjoismaissa. Tuotevalikoimamme takaavat yhdessä monipuolisen ja kiehtovan elokuvatarjonnan asiakkaillemme.”

UPIE:n toimitusjohtaja Eddie Cunningham lisää: ”Olemme erittäin innostuneita yhteistyöstä, sillä Sandrew Metronome tarjoaa kansainvälisten julkaisujen lisäksi myös paikallisia tuotteita ja osaamista. Kumppanuus tuo merkittäviä liiketoimintamahdollisuuksia pohjoismaisille asiakkaillemme.”

Sandrew Metronomen toimitusjohtaja Kim Vestergaard sanoo: ”Monipuoliset tuotevalikoimamme tuovat monia etuja asiakkaillemme Pohjoismaissa. Uusi myyntikumppanimme UPN saa täyden luottamuksemme, ja olemme vakuuttuneita, että pohjoismaiset asiakkaamme hyötyvät yhteistyöstä.”

Kummankin yhtiön fyysisestä jakelusta ja logistiikasta huolehtii edelleen Bonver Distribution. Kaikki muut Sandrew Metronomen kaupalliset ja tukitoiminnot hoidetaan jatkossakin yhtiön pohjoismaisesta pääkonttorista käsin.

Tietoa UPIE:sta

Universal Pictures International Entertainment on osa NBC Universal -konsernia, joka on yksi maailman johtavista media- ja viihdeyhtiöistä viihde- uutis- ja asiaohjelmasisällön kehittämisessä, tuottamisessa ja markkinoinnissa kansainväliselle yleisölle. NBC Universal perustettiin toukokuussa 2004, kun NBC ja Vivendi Universal Entertainment yhdistyivät. Sen omistukseen ja alaisuuteen kuuluu useita uutis- ja viihdekanavia, johtava elokuvatuotantoyhtiö, merkittävää televisiotuotantoa, johtava televisioyhtymä sekä maailmankuuluja huvipuistoja. General Electric omistaa 80 prosenttia NBC Universalista ja Vivendi 20 prosenttia.

Tietoa Sandrew Metronomesta

Sandrew Metronome toimii elokuvateollisuuden arvoketjun useimmissa vaiheissa; se vastaa elokuvateatteri-, video- ja televisiolevityksestä sekä osallistuu elokuvatuotantoon. Yhtiön nykyinen liikekonsepti kattaa elokuvaoikeuksien luomisen, hankkimisen ja hallinnan kaikkia olemassa olevia ja tulevia levitysmuotoja varten. Sandrew Metronome on yksi Pohjoismaiden kolmesta suurimmasta elokuvakonsernista, ja sillä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa.

Lisätietoja:

UPN
Tim McCarthy, muutoksesta vastaava projektipäällikkö, Universal Nordic
Puhelin: +46 (8) 629 6838 (työ)
Tim.mccarthy@nbcuni.com

Sandrew Metronome
Per Boye Ellingsen, varatoimitusjohtaja, Sandrew Metronome
Puhelin, työ: +47 23 35 82 00
per.ellingsen@sandrewmetronome.com