Timantti-dvd Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta -elokuvalle - kultaa Sinkkuelämää-sarjan 3. tuotantokaudelle

Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta -elokuva ylitti timantti-dvd:n rajan jo julkaisupäivänään 5.11.2008. Sinkkuelämää-sarjan 3.tuotantokausi on ylittänyt tv-tuotteiden KultaBox rajan, joka on 5 000 kpl!

20.11.2008 mennessä Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta -julkaisun kaikkia versioita on myyty yhteensä 89 296 kappaletta.

Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta -elokuvan on ohjannut Steven Spielberg ja tuottanut Frank Marshall. Vastaavina tuottajina ovat George Lucas ja Kathleen Kennedy. Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta on ilmiömäisen INDIANA JONES -elokuvasarjan uusin tulokas. Sarjan 3 aikaisempaa elokuvaa (Kadonneen aarteen metsästäjät, Indiana Jones ja tuomion temppeli ja Indiana Jones ja viimeinen ristiretki) ovat ansainneet yhteensä kuusi Oscar®-palkintoa ja yli 2 miljardia dollaria lipputuloja.

Elokuvan tapahtumat ajoittuvat vuoteen 1957. Rooleissa loistavat Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf, Ray Winstone ja John Hurt. Pääsemme seuraamaan Indyä hänen etsiessään himoittua Akatorin kristallikalloa. Olipa Indy Marshall Collegen jalopuisilla käytävillä tai Etelä-Amerikan tiheissä viidakoissa, hänen perässään on koko ajan pahamaineiset neuvostoagentit, jotka eivät kaihda keinoja päästäkseen käsiksi tähän mystisen kiinnostavaan esineeseen.

Elokuvasta julkaistiin 4 versiota: 1-levyn dvd, 2-levyn Special Edition -DVD, 2-levyn Blu-ray ja 2-levyn limited edition Crystal Skull.

Kultaa SINKKUELÄMÄÄ-tv-sarjan 3. tuotantokaudelle!

Huippusuosittu HBO:n tuottama tv-sarja Sinkkuelämää 3. Tuotantokausi julkaistiin 19.11.2008 ja se on myynyt jo 6 635 kpl.

Tuotantokaudet 1 ja 2 julkaistiin aikaisemmin syksyllä ja myös ne ylittivät KultaBox rajan, joten loistava menestys jatkuu!

MTV3- ja Subtv-kanavilta tutulla tv-sarjalla on suuret joukot faneja ja sarjaa voisi kutsua jopa kulttisarjaksi. Sen neljä upeaa naista; Carrie, Samantha, Charlotte ja Miranda jatkavat valloitustaan.

Lisää Sinkkuelämää tuotantokausia julkaistaan dvd:lle tammikuussa 2009, jolloin julkaisemme myös jokaisen naisen unelmadvd-boxin SINKKUELÄMÄÄ SHOEBOX (tuotantokaudet 1-6).

Lisätietoja:
Paramount Home Entertainment (Finland) Oy Emilia Pajuriutta
email:
Emilia_pajuriutta@paramount.com

——–
Suomen elokuvatoimistojen liitto – SEL ry:n DVD-elokuvien levittäjät ottivat helmikuussa 2008 käyttöön kulta-, timantti- ja platina-DVD:t. Myös televisiosarjojen DVD-kokoelmat saavat omat tunnustuksensa: kulta-, timantti- ja platina-BOXin.

Kulta-DVD:n myyntiraja on 25 000 levyä, timantti-DVD:n 50 000 ja platina-DVD:n 100 000. Tv-sarjojen myynnissä kultaan oikeuttaa 5 000 kokoelman myynti, timanttiin ja platinaan vaaditaan 10 000 ja 20 000 myytyä sarjapakettia.

Vuonna 1937 perustettuun Suomen elokuvatoimistojen liittoon kuuluvat kaikki merkittävät kuvatallenteiden ja elokuvateatterielokuvien levittäjät.