Tennispalatsin syntymäpäivillä Suomen kaikkien aikojen kävijäennätys

Finnkino Tennispalatsin syntymäpäiviä juhlittiin sunnuntaina 25.2. täysin katsomoin. Tennispalatsi keräsi päivän aikana 13 251 katsojaa, mikä on sen kahdeksanvuotisen historian kävijäennätys. Tämä on myös suurin määrä katsojia suomalaisessa elokuvateatterikeskuksessa yhden päivän aikana. Tennispalatsin edellinen katsojaennätys oli 12 220, joka tehtiin Tennispalatsin 5-vuotissyntymäpäivillä kolme vuotta sitten. Aiempi ennätys ylitettiin komeasti yli tuhannella kävijällä.

Elokuvat pyörivät Tennispalatsissa 8-vuotissyntymäpäivien kunniaksi lähes ympäri vuorokauden. Näytöksiä oli sunnuntaina heti puolesta yöstä alkaen ja pienen tauon jälkeen jälleen aamuvarhaisesta yömyöhään. Esityksessä oli runsaasti ennakkoelokuvia, jotka saavuttivat suuren suosion. Syntymäpäivien katsotuimmat olivat uutuuselokuvat Ghost Rider – aaveajaja, Night at the Museum sekä juuri kahdella Oscarilla palkittu Dreamgirls. Koko päivän aikana Tennispalatsissa ehti pyöriä 111 elokuvanäytöstä.

Tennispalatsi – edelleen kävijätilastojen ykkönen

Suomen ykköselokuvakeskus Tennispalatsi on katsojamääriltään Pohjoismaiden suurin elokuvakeskus. Kahdeksan vuoden aikana Tennispalatsissa on nähty lähes 1000 ensi-iltaa ja 190 000 näytöstä, ja katsojia on kertynyt lähes 12 miljoonaa. Keskimäärin Tennispalatsissa käy yli 4 000 kävijää per päivä. Tennispalatsilla on siis vankka asema vapaa-ajankeskuksena ja pääkaupunkiseutulaisten olohuoneena, ja se lukeutuu myös Suomen suurimpiin turistikohteisiin.

Lisätietoja:
teatteripäällikkö Heikki Mäkelä, Finnkino Tennispalatsi
puh. 010 5258 501
sähköposti: heikki.makela@finnkino.fi