Stockmann-tavaratalot aloittavat Finnkinon paikkalippujen myynnin

Tiedote 02.10.2012

Stockmannin ja Finnkinon yhteistyö laajenee Suomen tavaratalojen palvelupisteiden alkaessa myydä Finnkinon paikkalippuja kaikkiin elokuvanäytöksiin sekä muihin erikoissisällön esityksiin. Kaikki myynti tapahtuu Finnkinon lipunmyyntijärjestelmän kautta vastaavanlaisesti kuin teattereiden kassoilta. Yhteistyö on kattanut jo pitkään Finnkinon sarjalippujen jälleenmyyntiä joulu- ja kesäkampanjassa sekä Stockmannin Hullut Päivät -kampanjassa.
 
Elokuvalippuihin liittyvän palvelukokonaisuuden täydentyessä kuluttaja pääsee hankkimaan palvelupisteistä haluamansa elämyksen näytösliput ja lunastamaan esimerkiksi ennakkoon varatut paikkaliput. Syksyn elämystarjonnasta löytyy huima elokuvaohjelmisto, mm. 007 Skyfall, Niko 2 – Lentäjäveljekset, Twilight–ilmiön päätösosa ja Hobitti – odottamaton matka. Muuta kulttuuritarjontaa syksyn ohjelmistossa ovat mm. New Yorkin Metropolitan oopperat, Moskovan Bolshoi baletit ja useampikin musiikkikonsertti mm. Led Zeppelin.
 
”Tämä on hyvä ja erittäin toivottu lisäys Stockmannin kattavaan palvelupisteiden tarjontaan. Elokuvaelämyksiin lippuja on toivottu jo pitkään ja nyt pystymme tarjoamaan myös tämän palvelun kuluttajalle kätevästi” iloitsee Stockmannin Teija Hakanen.
 
”Olemme erityisen iloisia siitä, että jo pitkään jatkunut yhteistyö ottaa näin hienon askeleen eteenpäin ja saamme upeat elämykset vielä lähemmäksi asiakkaita. Stockmann on ensimmäinen taho, joka myy näytöslippuja Finnkinon omien teattereiden lisäksi.” toteaa Finnkinon Kaj Itämäki
 
Lisätietoja:
Finnkino Oy, Projektipäällikkö Kaj Itämäki, kaj.itamaki@finnkino.fi , puh. +358 400 465 835

 
*****

FINNKINO OY – Finnkino on Suomen suurin elokuvateatteriketju, jolla on 14 teatteria 11 paikkakunnalla. Lisäksi Finnkinolla on tytäryhtiöt Latviassa, Liettuassa ja Virossa. Finnkinon teattereissa kävi vuonna 2011 yli 9 miljoonaa katsojaa, joista 5,3 miljoonaa tuli Suomesta. Finnkino toimii myös teatterielokuvien levittäjänä, ja Suomessa myös DVD-elokuvien maahantuojana. Yrityksen omistaa ruotsalainen Ratos Ab.