SEOL-tiedote 4/2008

Sisällys

– SEOL:in juhlaillallinen ja vuosikokous Vaasassa
– Cineman ohjelma alkaa valmistua – varaa paikka ajoissa!
– Elokuvakalenterin tietojen päivitys
– Teosto-maksujen viitenumero
– Merja ja Tero lomalla

SEOL:in juhlaillallinen ja vuosikokous Vaasassa

SEOL:in täyttäessä 70 vuotta, juhlistamme kertyneitä vuosia illallisilla 29.5. Vaasassa ravintola Strampenissa. Itseään on aina hienoa juhlia – ilmoittautukaa kevään kohokohtaan 21.5. mennes-sä. Juhlapuhujiksi ovat ystävällisesti lupautuneet elokuvasäätiön toimitusjohtaja Irina Krohn sekä Filmikamarin legendaarinen ex-toimitusjohtaja Leo ”Lexa” Nordberg. Illallisilla jaetaan myös elokuva-alan ansiomerkit.

Linkki: Illalliskutsu

SEOL:in vuosikokous pidetään seuraavana päivänä elokuvateatteri Gloriassa. Kiitämme Juanita Adamsia ja Oy Kino City Ab:n väkeä, että pääsemme tutustumaan uudistettuun Gloriaan.

Linkki: Vuosikokouskutsu

Vuosikokouksen yhteydessä jaetaan kunniakirja niille teattereille, joissa on ollut elokuvateatteritoimintaa viimeistään vuodesta 1938 – eli vähintään 70 vuotta. Kunniakirjan vastaanottaminen on oivallisen hyvä syy tulla syyskokoukseen paikalle.

Tässä lista teattereista, jos huomauttamista ilmenee, ilmoittakaa mahdollisimman pikaisesti Tero Koistiselle (tero.koistinen@filmikamari.fi, 050 323 8582).

Elokuvateatteri Kytö, Alavus
Elävien kuvien teatteri, Forssa
Kino Olympia, Hanko
Bio Rex, Helsinki
Lasten Cinema, Helsinki
Elokuvateatteri Tapio, Joensuu
Koivu ja Tähti, Kannus
Bio Pallas, Karjaa
Kino Palatsi, Kotka
Bio Dux, Kristiinankaupunki
Kino, Laitila
Kino-Aula, Lappeenranta
Kinolinna, Mikkeli
Kino-Säde, Mänttä
Star, Oulu
Bio Huvimylly, Raahe
Kino Sampo, Riihimäki
Bio-Salo, Salo
Bio Forum, Tammisaari
Kuvala, Uusikaupunki
Virtain pirtti, Virrat
Bio Astra, Vöyri

Lähde tuvasta – nauti Vaasasta!

Cineman ohjelma alkaa valmistua – varaa paikkasi ajoissa!

Cinema 2008 -tapahtuman ohjelma alkaa olla kasassa. Edellisen SEOL-tiedotteen majoitusvaraustiedot pitävät edelleen paikkaansa, ne löytyvät mm. osoitteesta http://www.filmikamari.fi/page.php?id=13&news_id=441.

Ilmoittautumispaketti Cinema 2008 -tapahtumaan lähetetään seolilaisille viikolla 22.

Elokuvakalenterin tietojen päivitys

Taas on aika huolehtia siitä, että filmit tulevat oikeaan osoitteeseen ja että kollegat voivat soitella päivän polttavista asioista. Vuoden 2009 elokuvateatterikalenteria ryhdytään pian tekemään, joten olkaa hyvät ja huolehtikaa, että meillä on tarpeelliset ja ennen kaikkea oikeat tiedot. Tietojen ilmoittamislomake löytyy tiedotteen liitteistä. Kalenteritiedot pitää lähettää Filmikamariin 30.6.2008 mennessä. Kalenteritietojen ilmoittamislomakkeen voi tulostaa myös SEOL:in internetsivuilta. Linkki lomakkeeseen löytyy osoitteesta www.filmikamari.fi/seol  

Palautus: sähköpostilla filmikamari@filmikamari.fi, faxilla (09) 6877 2320 tai posteljoonilla SEOL ry, Kaisaniemenkatu 3 B 29, 00100 HELSINKI

Teosto-maksujen viitenumero

Teosto-maksujen 2. kauden viitenumerot ja tilityslomakkeet postitetaan teattereille 2. heinäkuuta. Mikäli haluatte maksaa 1,1 prosenttia lipputuloistanne ennen viitenumeroiden postitusta, maksun viitteeksi on laitettava teatterin nimi.

Teosto-tilityslomakkeen voi tulostaa myös SEOL:in internetsivuilta. Linkki lomakkeeseen löytyy osoitteesta www.filmikamari.fi/seol  

Merja ja Tero lomalla – ihan totta!

Merja Tolvanen: 9.–29. kesäkuuta ja 28.7.–10. elokuuta
Tero Koistinen: 6.–13. kesäkuuta, 7.–25. heinäkuuta

Kesän lipputilauksien ynnä muun viestittelyn aikatauluja kannattaa siis miettiä jo nyt.

****

SEOL toivottaa kaikille jäsenilleen 70-vuotiaan tormakkuudella pirpsakkaa vuosikokousta ja erinomaista alkukesää!