Scanbox Entertainment Finland OY:n organisaatiomuutos 1.9.2007 alkaen

Lehdistötiedote
29.8.2007

Scanbox Entertainment Finland OY:n johtaja vaihtuu.

Scanboxin Suomen-johdossa tapahtuu organisaatiomuutos 1.9. alkaen.

Raimo Eriksson jättää toimitusjohtajan tehtävät, joita on hoitanut 16.8.1996 alkaen, jatkaakseen Scanboxilla konsulttisopimuksella. Jatkossa Eriksson keskittyy joihinkin elokuviin ja liiketoimintaan liittyviin projekteihin tiiviissä yhteistyössä konsernijohdon ja Scanboxin Suomen-johdon kanssa.

Raimo Eriksson voi pian viettää 40-vuotisjuhliaan elokuva-alalla. Scanbox-konsernin palveluksessa hän on ollut 11 vuotta. Täyttäessään viime syksynä 60 hän ilmaisi halunsa jäädä vähitellen syrjään yhtiön päivittäisestä toiminnasta.

Scanbox Suomen nykyinen myyntijohtaja Juha Ruokolahti seuraa Raimo Erikssonia Suomen tytäryhtiön johtajana. Juha Ruokolahti aloitti Scanboxilla 25.11.2002. Uudessa tehtävässä hänen nimikkeensä on Country Manager.

”Tämä organisaatiomuutos on osa konsernin käynnistämää laajempaa rakennemuutosta. Haluamme varustautua tulevaan ja pyrimme tehostamaan konsernin toimintoja siten, että tytäryhtiömme eri Pohjoismaissa keskittyvät jatkossa yhä selkeämmin myyntiin ja markkinointiin”, sanoo konsernin hallintojohtaja Karl-Åge Jensen Scanboxin pääkonttorista Viborgista, Tanskasta.

“Olemme iloisia siitä, että Raimo Eriksson teki ratkaisunsa nyt ja haluaa tarttua uusiin haasteisiin, joita konserni jatkossa hänelle tarjoaa. Hän on tehnyt 11 vuotta erittäin hyvää työtä Suomen tytäryhtiössä, jonka kehitys on jatkuvasti ollut positiivista. Raimon osaamiselle on paljon käyttöä miettiessämme seuraavien vuosien kehitysstrategioita. Scanboxin tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa edelleen vuoden 2007 arvioidusta 600 miljoonan Tanskan kruunun liikevaihdosta.”

Juha Ruokolahti tuli Scanboxille 2002 Coca-Colalta. Hän oli mukana käynnistämässä Scanboxin videomyyntiä ja -markkinointia Suomessa, jonka jälkeen yhtiö on aloittanut myös teatterilevittäjänä. Nyt hänelle siirtyy kokonaisvastuu Scanboxin myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Scanboxilla on Suomessa yhdeksän työntekijää osoitteessa Hiomotie 19, 00380 Helsinki.

Karl-Åge Jensen
CEO, Scanbox Entertainment Denmark A/S

Lisätiedustelut:
Juha Ruokolahti juhar@scanbox.com
puh: +358 9 854 556 18, gsm: +358 40 715 1992