Satu ry:lle uusi puheenjohtaja ja hallitus

SATU ry valitsi vuosikokouksessaan 4.5.2011 uuden hallituksen ja puheenjohtajan.

Hallituksen puheenjohtajana toimii Olli Haikka (toimitusjohtaja, Yellow Film & TV -konserni), varapuheenjohtajina Ari Laitinen (toimitusjohtaja, Otto Tuotanto Oy) ja Antti Väisänen (Branch Director, Nordisk Film TV Finland). Muut jäsenet ovat Eerika Vermilä (toimitusjohtaja, FremantleMedia Finland Oy), Topi Salo (kehityspäällikkö, Metronome Film & Television Oy), Jukka Helle (tuottaja, Solar Television Oy), Laura Vehkaoja (vastaava tuottaja, Moskito Television Oy), Pauliina Teirikari (toimitusjohtaja, Pohjantähti-Elokuva Oy), Pekka Korpela (toimitusjohtaja, Talvi Digital Oy), Henrik Visuri (toimitusjohtaja, Komia Helsinki Oy). Varajäseninä Juha Ponteva (toimitusjohtaja, Moskito Group Oy), Olli Korpiala (toimitusjohtaja, !NOOB Films) ja Minna von Reiche.

Suomen uudelle hallitukselle SATU ry ehdottaa toimia, joilla kotimaiselle sisältötuotantoalalle taataan nopean kasvun olosuhteet. Toimia ovat mm. televisio- ja radiorahaston avaaminen riippumattomille tuotantoyhtiöille, TEKES-ohjelman suuntaaminen sisältötuotantoalan kehittämiseen ja YLE:n indieostojen kasvattaminen tuotantoyhtiöiltä.

SATU ry on audiovisuaalista sisältöä tuottavien yritysten edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka tavoitteena on kehittää ja kasvattaa jäsenistön liiketoimintaa vaikuttamalla alan lainsäädäntöön, osallistumalla viestintäpoliittiseen keskusteluun ja lisäämällä alan toimijoiden yhteistyötä. SATU ry edistää toimialan kehitystä vaikuttamalla alan koulutukseen sekä järjestämällä jäsenistölle ja yhteistyökumppaneille suunnattuja tapahtumia, koulutustilaisuuksia ja kilpailuja.

Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat ja Suomen elokuvatuottajien keskusliitto ovat tehneet aiesopimuksen yhdistymisestä uudeksi yhdistykseksi vuoden 2011 loppuun mennessä.


Lisätietoja:

Stiina Laakso, SATU ry:n toiminnanjohtaja
+ 358 40 544 1690
stiina.laakso@satu.fi