Sandrew Metronome Distribution Finland hakee tiedottajaa

Sandrew Metronome Distribution Finland Oy:n tiedote 16.5.2007

Sandrew Metronome Distribution Finland Oy kuuluu pohjoismaiseen Sandrew Metronome elokuvakonserniin, joka tuottaa ja levittää elokuvia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Sandrew Metronome on osa norjalaista Schibsted-konsernia

Levitämme elokuvia sekä elokuvateattereihin että DVD:llä. Suurista Hollywood-studioista edustamme Warner Brosia, jonka elokuvat levitämme elokuvateattereihin. Tämän lisäksi levitämme Sandrew Metronomen omien hankintojen kautta kotimaisia ja muita eurooppalaisia elokuvia ja TV-sarjoja sekä amerikkalaisten independent-studioiden elokuvia teattereihin ja DVD:lle.

Tiedotuspäällikkömme Jojo Uimonen on nimitetty markkinointipäälliköksi vastaamaan Warner Brosin elokuvien markkinoinnista Suomessa. Peter Toiviainen jatkaa Sandrewin ja kotimaisten elokuvien sekä DVD:n markkinointipäällikkönä.

Haemme joukkomme vahvistukseksi TIEDOTTAJAA.

Tehtäviin kuuluu elokuvista tiedottaminen, kutsuvierasnäytösten järjestäminen, promootiot, markkinoinnin suunnittelu yhdessä markkinointitiimin kanssa, raportointi…

Edellytämme kiinnostusta elokuviin, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua, kielitaitoa, hyvää organisaatiokykyä, erinomaisia kommunikointitaitoja, kaupallista näkemystä ja kykyä toimia tiimissä.

Tehtävä on määräaikainen, tässä vaiheessa vuoden mittainen. Aloittamaan pääsee vaikka heti!

Hakemukset 25.5. mennessä osoitteella maija.kuusi@sandrewmetronome.com.