Rölli ja kultainen avain -elokuvan tallennemyynti on hirrrmuinen

Nordisk Film Oy:n lehdistötiedote 10.9.2013

Röllille timanttia

Rölli ja kultainen avain -tallennetta on myyty yhteensä 52 500 kappaletta ja elokuvan DVD ja blu-ray myynti on siten ylittänyt myynnissä tuiki harvinaisen timanttirajapyykin. Allu Tuppuraisen luoma Rölli seikkailee Taavi Vartian ohjaamassa elokuvassa Rölli ja kultainen avain, joka julkaistiin tallenteena 4.9.2013

Aikaisempia Rölli-tallennejulkaisuja ovat: Rölli – Hirmuisia kertomuksia ja Rölli ja Metsänhenki sekä animaatio Röllin sydän. Rölli ja kultainen avain sai ensi-iltansa elokuvateattereissa helmikuussa 2013 ja sai siellä yli 202 000 katsojaa.

Jälleenmyyntipisteisteiden lisäksi Rölli ja kultainen avain -elokuva on myös saatavissa digitaalisista elokuvien vuokraamo- ja myyntipalveluista sekä internetin kautta ”Video-On-Demand” -palveluista.

Rölli ja kultainen avain -elokuvan menestyksen innoittamana, tuottaja Marko Röhr on aloittanut seuraavan Rölli-elokuvan suunnittelun. Tekijäkaari on paljolti sama kuin Rölli ja kultainen avain -elokuvassa. Allu Tuppurainen tulee esittämään Rölliä, Taavi Vartia ohjaa ja käsikirjoittaa, Marko Röhr tuottaa ja Janne Kopu vastaa hahmo- ja animaatiosuunnittelusta.

Rölli ja kultainen avain on koko perheen vauhdikas ja hauska musiikin siivittämä seikkailuelokuva, jossa kuullaan laaja valikoima Röllin tunnetuimpia musiikkikappaleita uudelleen sovitettuna. Rakastettu Rölli-hahmon luoja, Allu Tuppurainen, palasi valkokankaalle vanhana Röllinä. Rölli ja kultainen avain perustuu Allu Tuppuraisen alkuperäistarinoihin sekä MRP Matila Röhr Productionsin luomiin hahmoihin. Elokuvan on tuottanut Marko Röhr (MRP Matila Röhr Productions).

Lisätietoja

Juha Ruokolahti
Kaupallinen johtaja, Nordisk Film
040 160 488509 476 44 666

Manna Katajisto
Tiedotuspäällikkö, Nordisk Film
09 476 44 666
manna.katajisto[ät]nordiskfilm.com