Robinista kertova elokuva myi kultaa

Nordisk Filmin tiedote 28.2.2013

Robin-elokuva on ylittänyt kultarajan DVD-myynnissä. Inari Niemen ohjaama dokumenttielokuva on myynyt yli 25 000 tallennetta. Elokuva kertoo suursuosioon ponnistaneen Robin Packalenin elämästä keskellä suurta myllerrystä; loppuunmyytyä kesäkiertuetta ja uuden levyn kiireistä tekoa.

Elokuvan lisäksi DVD sisältää yli tunnin ennennäkemätöntä lisämateriaalia; fanien ja muiden artistien haastatteluja, materiaalia Robinista vapaa-ajalla ja bändin kanssa kiertueella sekä studiolla levytyssessioissa. Elokuvan DVD julkaistiin Suomessa 13.2.2013.

Inari Niemen ohjaama elokuva kertoo Robin Packalenista, jonka ensisingle ja musiikkivideo Frontside Ollie julkaistiin 16.1.2012 ja se nousi välittömästi kaikkien listojen kärkeen. Tornadon lailla syntyneen Robin-ilmiön myötä saman vuoden aikana julkaistiin kaksi menestysalbumia, Koodi ja Chillaa.

Elokuvan pääosissa nähdään Robin Packalen, Jimi Constantine, Niko Koivuhovi, Minna Koivisto, Krippe ja Samuel Johansson. Elokuvan ovat tuottaneet Solar Filmsille Oskari Huttu, Jukka Helle ja Markus Selin.

ROBININ SIVUT
www.robinmusic.fi

LISÄTIETOJA
Manna Katajisto
Tiedotuspäällikkö, Nordisk Film
manna.katajisto@nordiskfilm.com
+358 9 476 4460

——

Suomen elokuvatoimistojen liitto – SEL ry:n tallennelevittäjät myöntävät kulta-, timantti- ja platina-DVD:t. Kulta-DVD:n myyntiraja on 25 000 levyä, timantti-DVD:n 50 000 ja platina-DVD:n 100 000. Vuonna 1937 perustettuun Suomen elokuvatoimistojen liittoon kuuluvat kaikki merkittävät kuvatallenteiden ja elokuvateatterielokuvien levittäjät.