Riihimäen elokuvateatteri saa uuden operaattorin - Bio Rex on solminut vuokrasopimuksen Gildan tiloista

Bio Rexin mediatiedote 2.11.2017, julkaistavissa heti

Bio Rex on tehnyt vuokrasopimuksen Riihimäellä sijaitsevan elokuvateatteri Gildan tiloista. Elokuvateatteritoiminta on tarkoitus käynnistää uudelleen vielä kuluvan vuoden aikana.

"Olemme seuranneet Riihimäen elokuvatoimintaa jo jonkin aikaa. Asiakkaiden harmiksi edellinen operaattori on laiminlyönyt elokuvateatterin ja päästänyt sen vuosien varrella melko huonoon kuntoon. Tavoitteenamme onkin uudistaa elokuvateatterin tiloja sekä tekniikkaa, jotta myös riihimäkeläiset pääsisivät nauttimaan leffaelämyksistä oman kaupungin teatteriin vielä tämän vuoden aikana,” kertoo Bio Rexin toimitusjohtaja Aku Jaakkola.

Bio Rex avasi uuden elokuvateatterin Hyvinkään Sveitsiin vajaa viikko sitten, lisäksi Bio Rexillä on elokuvateatteri myös Hämeenlinnassa. Jaakkola uskoo, että kaikkiin elokuvateattereihin riittää kävijöitä.

”Riihimäen kokoinen kaupunki ansaitsee ja tarvitsee oman leffateatterin, jossa voi käydä katsomassa uusimmat ensi-illat reaaliajassa. Lisäksi Bio Rexin sarjaliput käyvät jatkossa kaikilla kolmella paikkakunnalla.,” Jaakkola vinkkaa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aku Jaakkola
Toimitusjohtaja, CEO
Puh. 050 3387765
Aku.jaakkola@biorex.fi

Bio Rex Cinemas
Viipurintie 4
13200 Hämeenlinna