Rakkautta & Anarkiaa - Helsinki International Film Festival etsii tuottajaa

Suomen suurin elokuvafestivaali Rakkautta & Anarkiaa – Helsinki International Film Festival ry etsii vastaavaa tuottajaa.

Rakkautta & Anarkiaa -festivaali järjestettiin 23. kertaa syyskuussa 2010. Festivaalilla esitettiin 120 pitkää elokuvaa ja lisäksi noin 70 lyhytelokuvaa. Festivaalin kävijämäärä nousee tasaisesti vuosittain ja oli tänä vuonna 53 000.

Tehtävän kuvaus: Hakemamme henkilö toimii elokuvafestivaalin vastaavana tuottajana. Työnkuvaan kuuluu festivaalin tuotantoon kuuluvien tehtävien suunnittelu, toteuttaminen, kehittäminen ja organisointi yhteistyössä toiminnanjohtajan ja festivaaliorganisaation kanssa. Tuottajan vastuualueita ovat festivaalin talous ja hallinto, markkinointi, henkilöstöhallinta ja yhteistyökumppanuudet.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa työkokemusta tapahtumatuotannosta ja/tai festivaalityöstä. Lisäksi edellytämme joustavuutta, luovuutta, tiimitaitoja ja kykyä sopeutua ajoittain kiireiseen työtahtiin sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Hakemallamme tuottajalla tulee olla hyvät tietotekniset taidot ja hyvät valmiudet oppia tarvittaessa uusien järjestelmien käyttö. Taiteen ja kulttuurin, erityisesti elokuvakulttuurin, tuntemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa tammikuun alussa 2010 tai sopimuksen mukaan ja on kokopäiväinen ja ympärivuotinen.

Vapaamuotoiset hakemukset ja cv palkkatoivomuksineen 12.12.2010 mennessä joko sähköpostitse:

pekka.lanerva@lasipalatsi.fi tai postitse osoitteeseen Helsinki Intl Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa, PL 889, 00101 Helsinki.

Lisätietoja antaa festivaalijohtaja Pekka Lanerva p. 040 532 6204, pekka.lanerva@lasipalatsi.fi

www.hiff.fi