Pako 3 DVD-julkaisu on ylittänyt timanttirajan

Lehdistötiedote 31.12.2008

29.10. julkaistu Pako 3 -DVD on ylittänyt timanttirajan eli 10 000 kappaleen myynnin. Timanttiraja on ylittynyt jo reilusti, sillä DVD:tä on myyty yhteensä 12 794 kappaletta. Suositun Pako-tv-sarjan kolmas tuotantokausi ylitti kultarajan (tv-tuotteissa 5 000 kpl) jo ennen julkaisupäiväänsä. Timanttiraja ylittyi viikossa.

Pako 3

Pako Fox Riverin vankilasta oli helppo nakki. Nyt Michael Scofieldin (Wentworth Miller) on todella taisteltava henkensä edestä Panaman helvetillisessä Sonan vankilassa, jossa ainoa pätevä sääntö on raaka väkivallankäyttö ja ainoa tie ulos on ruumisarkussa. Ajan käydessä vähiin Lincoln Burrows (Dominic Purcell) yrittää epätoivoisesti vapauttaa veljensä ja ainoan miehen, joka voi auttaa häntä saamaan kidnapatun poikansa takaisin salaliiton takana olevalta pirulliselta ryhmältä. Tiukkaa toimintaa ja rystyset valkaisevia juonenkäänteitä tulviva kolmas tuotantokausi on edeltäjiäänkin kovaotteisempi – eikä tällä kertaa ole ulospääsytietä!

Lisätiedot

FS Film Oy
Raila Stark
raila.stark@fs-film.fi

——
Suomen elokuvatoimistojen liitto – SEL ry:n DVD-elokuvien levittäjät ottivat helmikuussa 2008 käyttöön kulta-, timantti- ja platina-DVD:t. Kulta-DVD:n myyntiraja on 25 000 levyä, timantti-DVD:n 50 000 ja platina-DVD:n 100 000. Vuonna 1937 perustettuun Suomen elokuvatoimistojen liittoon kuuluvat kaikki merkittävät kuvatallenteiden ja elokuvateatterielokuvien levittäjät.