Oulun uuden elokuvakeskuksen nimi on Finnkino Plaza

Torikadulle Oulussa marraskuussa avautuva uusi elokuvateatterikeskus sai nimekseen Finnkino Plaza. Kokoontumispaikkana toimivalle uudelle viihdekeskukselle etsittiin kuvaavaa nimeä, joka sopii myös paikan kaupunkihistoriaan.

Autotorina tunnetulle tontille valmistuva Finnkino Plaza tulee avauduttuaan toimimaan viihtyisänä kaupunkiolohuoneena. Uusi viihdekeskus jatkaa alueen historiaa, sillä aukio on aikaisemminkin toiminut tapahtuma- ja kokoontumispaikkana.

Finnkino Plaza on moderni multiplex eli monisaliteatteri, joka tuo Ouluun huippuluokan katsomisolosuhteet. Kaikki salit varustetaan alan parhaimmalla tekniikalla ja istuimet porrastetaan siten, että näkymät valkokankaalle ovat kaikkialta yhtä hyvät. Finnkinon vanhempiin oululaisiin elokuvateattereihin verrattuna 8 uutta salia tarjoavat muun muassa isommat jalkatilat, suuremman valkokankaan ja pehmeämmät penkit. Esimerkiksi elokuvateatteri Rion valkokangas on 41 neliömetriä ja uuden keskuksen pääsalin hulppeat 141 neliömetriä.

Kahdeksan salin ja 1219 katsojapaikan teatteriin on luvassa laaja ja monipuolinen tarjonta sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia. Elokuvateatterikeskuksessa panostetaan tulevaisuudessa myös päivänäytöksiin ja yritysasiakkaisiin. Kävijöitä elokuvateatterikeskukseen tuonee myös sen yhteyteen avattava hotelli, jonka kanssa Finnkino Plaza tulee tekemään yhteistyötä muun muassa kokoustilojen suhteen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Mänty, Finnkino Oy
puhelin: (09) 1311 9310
sähköposti: timo.manty@finnkino.fi