Olipa kerran planeetta Maa -DVD-kokoelmalle Timantti-Boxi

Tiedote 11.11.2008, julkaistavissa heti

Ranskalaisen Albert Barillén animaatiot ovat vuosien kuluessa saavuttaneet legendan maineen. Hänen työnsä ovat tulleet jokaiselle tutuksi Olipa kerran… -animaatioiden myötä.

Albert Barillén legendaarisen Olipa kerran… -sarjan uusi huikea seikkailu jatkuu kaikille tutun Maestron matkassa!

Nyt todella tarvitaan toimintaa! Sademetsiä hakataan, öljyä kulutetaan kiihtyvällä tahdilla, meret saastuvat, ilmasto lämpenee. Miten ainokainen Maapallomme oikein muuttuikaan kertakäyttötavaraksi? Apuun tarvitaan nyt Planeetanvartijoita. Tule mukaan huimaan seikkailuun halki maiden ja merten tutkimaan miten ainokainen Maapallomme säästetään tuleville sukupolville!

Marraskuussa 2008 ilmestynyt Olipa kerran planeetta Maa jaksot 1-13 on seitsemäs Olipa kerran… -sarjaa julkaistu DVD -kokoelma ja jo julkaisuviikolla tämä aiheeltakin erittäin ajankohtainen kokoelma on myynyt reilusti yli TimanttiBoxiin vaadittavan 10 000 kappaleen rajan. Kokoelma sisältää 3 DVD:tä ja sen kesto on reilut 5 tuntia.

Lisätietoja:
Olipa kerran planeetta Maa

Janika Nikula
FINNKINO OY
09- 1311 9414
mail:janika.nikula@finnkino.fi

——–
Suomen elokuvatoimistojen liitto – SEL ry:n DVD-elokuvien levittäjät ottivat helmikuussa 2008 käyttöön kulta-, timantti- ja platina-DVD:t. Myös televisiosarjojen DVD-kokoelmat saavat omat tunnustuksensa: kulta-, timantti- ja platina-BOXin.

Kulta-DVD:n myyntiraja on 25 000 levyä, timantti-DVD:n 50 000 ja platina-DVD:n 100 000. Tv-sarjojen myynnissä kultaan oikeuttaa 5 000 kokoelman myynti, timanttiin ja platinaan vaaditaan 10 000 ja 20 000 myytyä sarjapakettia.

Vuonna 1937 perustettuun Suomen elokuvatoimistojen liittoon kuuluvat kaikki merkittävät kuvatallenteiden ja elokuvateatterielokuvien levittäjät.