Mäntsälään avataan uusi ensiluokkainen elokuvateatteri

Tiedote 19.12.2019

Elokuva-alan yritys Storyhill on allekirjoittanut sopimuksen Mäntsälään avattavasta uudesta elokuvateatterista. Elokuvateatterin avajaisia on tavoite päästä viettämään keväällä 2020.

Storyhill on toiminut Mäntsälässä pop up -elokuvateatterina yhteistyössä Mäntsälän kunnan kanssa vuodesta 2015 alkaen. Nyt mäntsäläläiset pääsevät nauttimaan elokuvista aikaisempaa säännöllisemmin ja moderneissa puitteissa, kun paikkakunnalle avataan keväällä 2020 uusi elokuvateatteri.

Uuteen elokuvateatteriin tulee 2 elokuvasalia, jotka varustetaan alan uusimmalla kuva- ja äänentoistoteknologialla ja asiakkaita hemmotellaan huippuluokan katsomisolosuhteilla ja -kokemuksilla.

”On ilo jatkaa elokuvakulttuurin kehittämistä huippuluokan puitteissa Mäntsälässä. Valmistuttuaan uusi elokuvakeskus tarjoaa miellyttävän, vaivattoman ja monipuolisen leffakokemuksen lähellä, jonne on helppo tulla.” iloitsee Taina Itämäki Storyhillistä. ”Mäntsäläläiset ovat toivoneet varsinaista elokuvateatteria paikkakunnalle pitkään. Olemme esittäneet lähes 5 vuoden ajan kunnantalolla elokuvia kuukausittain ja meillä on ilo päästä jatkossakin tarjoamaan elokuva- ja kulttuurielämyksiä uusissa puitteissa.” jatkaa Kaj Itämäki Storyhillistä. Hankkeelle on haettu Suomen elokuvasäätiön tukea.

Elokuvateatteri rakentuu keskeiselle paikalle Mäntsälää, Lahdentien varrelle. Sen rakentaa yrittäjä Arto Hakala.

Ennen keväällä avautuvaa leffakeskusta elokuvista pääsee nauttimaan Kunnantalolla, jossa Storyhill järjestää elokuvanäytöksiä yhteistyössä Mäntsälän kulttuuripalvelujen kanssa.

Lisätiedot:

Storyhill Oy,
Marketing & communication Taina Itämäki, p. 040 827 5155, taina.itamaki@storyhill.fi