Kummelia koulukinoon

Koulukinoyhdistys laajentaa elokuvakasvatusta tukevien oppimateriaalien tarjontaa valkokankaille. Yhteistyössä Nordisk Filmin ja Solar Filmsin kanssa toteutettu oppimateriaali Kummeli – Alivuokralainen -elokuvasta syventää elokuvan käsittelyä kouluissa. Materiaali on ennen Kummelin koulukino-näytöstä esitettävä sketsimuotoinen johdatus komediailmaisuun. Tämän lisäksi elokuvasta on saatavilla tuttuun tapaan Koulukinon sivuilta vapaasti tulostettava oppimateriaali.

Elokuvakasvatuksesta tulee entistä kokonaisvaltaisempaa. Audiovisuaalinen materiaali johdattaa komedian katsomiseen ja innostaa itse tekemiseen. Elokuvan katsomisen jälkeen kirjallista oppimateriaalia hyödyntämällä päästään pureutumaan syvemmälle komediaan ja farssi-genreen. Kummeli -elokuvan oppimateriaali on samalla Koulukinon uuden elokuvan lajityyppejä käsittelevän oppimateriaali-sarjan aloitus.

Kummelin komediamateriaali on nähtävillä ainoastaan elokuvateattereissa ja vain Kummeli-elokuvan yhteydessä. Koulu voi tilata Koulukino-näytöksen ottamalla yhteyttä paikalliseen elokuvateatteriin. 

Lisätietoja:

Tuottaja Marjo Kovanen
p. 0400-459 871
marjo.kovanen@Koulukino.fi
Koulukino – Skolbio ry
Pohjoisranta 6, 00170 Helsinki

www.koulukino.fi