KOULUKINOTIEDOTE Huhtikuu 2006

KOULUKINO TIEDOTE
HUHTIKUU 2006

Varhaiskasvatukseen ja aamu- ja iltapäiväkerhotoimintaan kohdennettu Mediamuffinssihanke on käynnistynyt. Hankkeen keskeiset toimijat ovat Kerhokeskus, Metka (entinen ETKK) ja Koulukino. Hanketta pilotoidaan tällä hetkellä Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla. Syksyllä Mediamuffinssi laajenee koko maahan. Pilottivaiheeseen Koulukinosta on hanketta varten työstetty useita oppimateriaaleja suomeksi ja ruotsiksi, uusimpana Bambi 2. Materiaalit löytyvät osoitteesta www.koulukino.net  – oppimateriaalit ja sieltä kohdasta esikoulu. Mediamuffinssiankkeen nettisivut on myös avattu osoitteessa www.mediamuffinssi.fi. Koulukinon päiväkodeille suosittelemat elokuvat ja oppimateriaalit tulevat myös Mediamuffinssin nettisivuille.

Oppimateriaaleja isommille koululaisille on valmistunut elokuvista:
Narnian tarinat, Velho ja leijona, Pingviinien matka, Ylpeys ja ennakkoluulo, Zozo, Walk the Line, Pavlovin koirat sekä Laitakaupungin valot.

Kotimaisen Valo-elokuvan DVD-muotoinen elokuvaoppimateriaali on nyt prässäämistä vaille valmis. Tavoitteena on saada yksi kappale DVD:tä jokaiseen ala-kouluun Mediamuffinssin elokuun materiaalipostituksessa. Valmista DVD:tä voi siis kysellä Koulukinosta elokuun puolella.

Huhtikuun Opettaja-lehdessä on mainos Koulukinon oppimateriaaleista.

Koulukinon tietokilpailuun on myös ladattu uusia kysymyksiä sekä S että
K-15 osioon. Käykää testaamassa koululaisille suunnattua tietokilpailua!

Terveisin

Koulukinoyhdistys – Skolbioförening ry
Anna-Liisa Puura-Castrén
koulutus-ja oppimateriaalivastaava
Kaisaniemenkatu 3 B 29 ( 6 krs)
00100 Helsinki
anna-liisa.puura-castren@koulukino.net  
puh.09 – 622 55 20
tai 0400 – 459 871
www.koulukino.net  
www.filmihillo.net