Kelaamo-elokuvayhteisön betaversio julkaistu

Tiedote 4.4.2011

"Jos olisin nuori nyt, olisin Kelaamossa"
Ohjaaja Oskari Sipola (Elokuu)/

Uusi kotimainen elokuvayhteisö Kelaamo on avattu osoitteessa kelaamo.fi.

Yhteisö on tarkoitettu suomalaisille elokuvaharrastajille, opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille.

Kelaamo on aktiivinen foorumi nuorille elokuvantekijöille, jotka haluavat jakaa töitään, verkostoitua muiden tekijöiden kanssa ja kehittää osaamistaan. Kelaamon portaali koostuu neljästä alayhteisöstä: Tekijät, Elokuvakoulut, Festivaalit ja Organisaatiot sekä elokuvakasvattajille suunnattu Edu. Tapahtumat, festivaalit ja järjestöt  voivat luoda palveluun oman profiilin ja ryhmän tukemaan viestintäänsä.

Kelaamo kentällä – Leffalabra-harrastajatapaaminen
Missä voin tavata muita harrastajia kasvotusten? Kenelle pitchata ideani? Vastaus on Leffalabra. Kuukausittainen tekijätapaaminen järjestetään ensimmäistä kertaa 21.4 klo. 17-19 Helsingin ydinkeskustassa, kulttuurikeskus Luckanissa (Simonkatu 8). Luvassa on elokuvanäytteitä, verkostoitumista sekä kahvia ja pullaa.

Kuukauden vieraana kansainvälisesti palkittu ohjaaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä Miika Ullakko (Mitä meistä tuli, Graffiti meissä). Leffalabra järjestetään yhteistyössä ruotsinkielisen tiedotus- ja kulttuurikeskus Luckanin kanssa.

Kelaamon parhaat Tampereen elokuvajuhlilla 2012
Kiinnostavimmat nuorten tekijäden elokuvat nähdään Kelaamon näytöksessä Tampereen elokuvajuhlilla maaliskuussa 2012. Haku elokuvien esivalintaan  avautuu Kelaamon Festivaalit-sivustolla 2.5.2011.

Kelaamo on jatkoa pohjoismaiselle dvoted.net-elokuvayhteisölle. Kelaamon tuottaa Koulukinoyhdistys ja rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisätiedot:
Saara Konttinen / KELAAMO
Projektipäällikkö
p.045-125 8045
saara.konttinen[ät]kelaamo.fi

Linkit:
kelaamo.fi
kelaamo.fi/Tekijat/About/
facebook.com/Kelaamo