Kari Nurmi Matila Röhr Nordisk Oy:n palvelukseen

Kari Nurmi on nimitetty Brand Manageriksi Matila Röhr Nordisk Oy:ssä. Hänen työkuvaansa kuuluu pitkien elokuvien ja TV-ohjelmien kaupallinen kehittäminen, kotimaisten elokuvien markkinointi sekä Rölli-tuotemerkin kehittäminen.

Kari Nurmi on aiemmin työskennellyt FS Filmillä kotimaisten- ja SF-elokuvien markkinointipäällikkönä vastaten mm. hyvin menestyneiden Rare Exportsin, Veskun ja Kuninkaan puheen markkinoinnista. Tätä ennen Kari Nurmi teki pitkän työrupeaman Sony PlayStationin markkinointipäällikkönä vastaten Suomen ja Baltian valloituksesta Egmont Entertainmentin ja Nordisk Filmin palveluksessa, nostaen mm. Suomen PlayStation brändin pohjoismaiden ykköseksi.

“Olemme hyvin iloisia, että saimme joukkoihimme persoonallisen markkinoinnin ja myynnin ammattilaisen. Kari Nurmen kokemus viihde- ja elokuvateollisuuden markkinoinnista on vertaansa vailla. Hänen kanssaan voimme kehittää elokuviamme sekä televisiotuotantoa sekä myynnillisesti että sisällöllisesti. Nämä näkökohdat ovat Karin vastuulla jo hankkeiden alkuvaiheesta asti, mikä helpottaa suuresti yhteistyötä kumppaneidemme kanssa”, toteaa Marko Röhr, Matila Röhr Nordiskin toimitusjohtaja.

Ensitöinään Kari Nurmi pääsee työskentelemään Syvälle salatun, Joona Tenan ohjaaman kotimaisen psykologisen trillerin parissa, jossa pääosia esittävät Krista Kosonen, Peter Franzén ja Kai Lehtinen.

Kari Nurmen yhteystiedot:
Mobile +358 40 505 4412
Tel +358 9 540 7820
Fax: +358 9 540 78210
kari.nurmi(ät)matilarohrnordisk.fi

Matila Rohr Nordisk Oy
Tallberginkatu 1 A / 141
00180 Helsinki, Finland

Tuotantoyhtiö Matila Röhr Nordisk Oy on yksi Suomen johtavista elokuva- ja TV-tuotantoyhtiöistä. Yli 20-vuotta jatkuneen toimintansa aikana yritys on tuottanut yli 30 pitkää näytelmäelokuvaa, kansainvälisiä yhteistuotantoja sekä lukemattomia TV-draama- ja viihdeohjelmia MRP Matila Röhr Productions ja Nordisk Film TV -nimillä. Matila Röhr Nordisk on kansainvälisesti tunnettu myös vedenalaisten kuvausten osaamisestaan.