Hunka Junk 6 Tampereen Niagarassa

ARTHOUSE CINEMA, NIAGARA
Ke 15.4. klo 21.00 –K18- Liput: 5,-

Hunka Junk elokuvakokoelmistaan maailmalla tunnettu kanadalainen elokuvakeräilijä Dion Conflict vierailee Suomessa uusimman 1980-luvun kristillisistä opetusfilmeistä koostuvan elokuvapaketin kanssa. Kaksituntinen Creepy Christian Films -kokonaisuus näyttää, että propagandistinen elokuvakerronta taittui jo menneillä vuosikymmenillä muiltakin kuin idän diktatuurien elokuvantekijöiltä. Ken Andersonin animaatio Phantom Lake (1984) valjastaa hämmentävästi Scooby Doota muistuttavan koirahahmon pyhään tarkoitukseen. Tony Dewn ohjaus Nikolai (1986) perehdyttää katsojansa rautaesiripun takaisiin kauhuihin Neuvostoliitossa. Championsissa (1984) saarnamieheksi on valjastettu NFL-tähti Neil Lomax. Hallelujah!

Kanadalainen elokuvatutkija ja -keräilijä Dion Conflict on poiminut kokonaisuuden teokset käsin Pennsylvaniassa toimineen lahkolaiselokuvateatterin jäämistöstä. Conflict saapuu myös Torontosta esittelemään löydöksensä henkilökohtaisesti.

Luvassa on uskomaton show ällistyttävällä tyylillä, joka on tuttu kaikille Hunka Junk -mainos- ja lyhytelokuvakoosteiden hullaannuttamille katsojille.