Hopeatähti-sarja käyntiin myös Savonlinnassa

Paljon Savonlinnassakin toivottu ja odotettu, Joensuussa ja Kiteellä suuren suosion saanut Hopeatähti-elokuvasarja pyörähtää käyntiin tänä syksynä myös Savonlinnassa. Kyseessä on jo tutun matineasarjan tavoin kaikille avoin elokuvasarja, jonka ohjelmisto on valittu lähinnä varttuneempaa elokuvayleisöä ajatellen.

Elokuvaesityksiä tulee alustamaan kyseiseen elokuvaan tai aiheeseen perehtynyt alustaja, joka johdattaa katsojat syvemmälle elokuvan tapahtumiin ja tunnelmiin. Hopeatähden ohjelmistosta voi tilata tiedotteet myös kotiin joko sähköpostitse tai kirjeitse ilmoittautumalla postituslistalle.

Hopeatähti-näytökset esitetään Killassa arki-iltapäivisin noin kerran kuukaudessa. Elokuvasarja toteutetaan yhteistyössä Savonlinnan kaupungin kulttuuritoimen ja Etelä-Savon taidetoimikunnan kanssa.

Tämän syksyn ensimmäiset Hopeatähti-esitykset ja päivämäärät on nyt valittu ja tänä syksynä tullaan näkemään kolme Hopeatähti-esitystä:

26.9. keskiviikkona klo 13.00 Markku Pölösen LIEKSA! Esityksen alustaa ohjaaja Markku Pölönen.

18.10. torstaina klo 13.00 Claes Olssonin COLORADO AVENUE. Esityksen alustaa Timo Keski-Orvola.

22.11. torstaina klo 13.00 Pedro Almodovarin PUHU HÄNELLE. Esityksen alustaa läänintaiteilija Karoliina Leisti.

Hopeatähti-sarjan tiedotustilaisuus pidetään 26.9. keskiviikkona klo 11.30 Killassa, jossa paikalla ovat sekä Hopeatähden järjestäjät että elokuvaesitysten alustajat.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Kulttuuritoimenjohtaja Outi Rantasuo, puh. (015) 571 4665
Läänintaiteilija Karoliina Leisti, puh. 040 831 8224
Ohjelmistopäällikkö Tarja Piiroinen, puh. 0500 674 053