Henkilöstömuutoksia Bio Rex Cinemas Oy:ssä

Tiedote 2.10.2012

Kaksi Bio Rex -elokuvateatteria saa uudet teatterivastaavat lokakuun 2012 aikana. Muutokset koskevat Bio Rexin Sellon sekä Verkatehtaan teattereita, Espoossa ja Hämeenlinnassa.

Bio Rex Sellon teatterivastaavaksi on nimetty Antti Knuuttila. Hän on aiemmin toiminut Bio Rex Cinemasin markkinointivastaavana sekä viimeiseksi Bio Rex Verkatehtaan teatterivastaavana.

Hänen tilallaan Bio Rex Verkatehtaan teatterivastaavana aloittaa Samu Haapanen. Neljä vuotta Bio Rex Verkatehtaan palkkalistoilla ollut Haapanen on työskennellyt elokuvateattereissa eri tehtävissä vuodesta 2006.

Bio Rex Cinemasin teatteritoimintojen päällikkö Aku Jaakkola on erittäin tyytyväinen syntyneeseen ratkaisuun: "Elokuvateatterin vastaavan työ vaatii poikkeuksellisen monipuolista osaamista ja kokemusta elokuvateatterialalta. Tämän takia on hienoa, että saimme täytettyä vapautuneet positiot alan, organisaation ja toimintatavat tuntevilla henkilöillä. Yrityksen näkökulmasta on mieltä lämmittävää nähdä nuorten osaajien nousevan vastuullisiin tehtäviin."

Lisätietoja:
Aku Jaakkola Teatteritoimintojen päällikkö Bio Rex Cinemas Oy
+358 50 338 7765 aku.jaakkola@biorex.fi