Hämeenlinnan Verkatehtaan Bio Rexiin uusi teatterivastaava

Bio Rexin tiedote 12.12.2007

Hämeenlinnan Bio Rexin uudeksi elokuvateatterivastaavaksi on 1.12.2007 lähtien nimetty Aku Jaakkola. Jaakkola on työskennellyt aikaisemmin Hämeenlinnan elokuvateatteri Maximissa. Hämeenlinnan Bio Rexin elokuvateatterivastaavana tähän asti toiminut Tuukka Konttinen siirtyy vastaamaan yrityksen seuraavan elokuvateatterin rakentamisesta sekä toiminnan käynnistämisestä.

Yrityksen neljäs elokuvateatteri avataan Espooseen, kauppakeskus Selloon lokakuussa 2008. Elokuvateatteriin tulee kuusi salia ja n. 830 katsojapaikkaa. Konttinen hoitaa edelleen myös Digital Cinema Matila & Röhr Oy:ssä elokuvien maahantuonti- ja levitystoimintaa. Bio Rex –elokuvateattereiden ohjelmistosuunnittelusta vastaa teatteritoimintojen päällikkö Marko Karvonen.

Hämeenlinnan Bio Rex on tärkeä osa Verkatehtaan kulttuuri- ja kongressikeskusta, jossa on muun muassa korkeatasoinen musiikki- ja kongressisali, kokouskeskus, kulttuuri- ja media-alan yhteisöjä sekä ravintola. Bio Rex -elokuvateatterin neljään saliin mahtuu yhteensä 643 katsojaa. Perinteisen tekniikan lisäksi elokuvateatteriin on asennettu 2K-resoluution digitaalinen esityslaitteisto.

Lisätietoja antavat:
Marko Röhr, puh. 0400 416 634, Ilkka Matila puh. 040 501 1025 sekä
Marko Karvonen, puh. 044 089 5033

Bio Rex on Marko Röhrin ja Ilkka Matilan omistama elokuvateatteriketju, jolla on toimipisteet Kajaanissa, Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Ketjun seuraava elokuvateatteri avataan Espooseen, kauppakeskus Selloon lokakuussa 2008. Elokuvateatteriin tulee kuusi salia ja n. 830 katsojapaikkaa. Bio Rexin elokuvaohjelmisto palvelee monipuolisesti kaikkia elokuvissa kävijöitä.