Finnkinolle uusi elokuvakeskus Kehä III:n varrelle

Rautakirjan tiedote 26.03.2008

Rakenteilla oleva vapaa-ajankeskus Flamingo tarjoaa myös elokuvaelämyksiä

Uuteen Flamingo-vapaa-ajankeskukseen avattavan Finnkinon elokuvakeskuksen rakennustyöt etenevät vauhdilla. Syksyllä 2008 toimintansa aloittava monisalielokuvateatteri tuo huippuluokan katsomisolosuhteet ensimmäistä kertaa Kehä III:n varteen. Teatteri on osa Kauppakeskus Jumbon kupeeseen avattavaa, konseptiltaan täysin uudenlaista viihdekeskusta, joka muodostaa ainutlaatuisen kokonaisuuden lukuisine liikuntaan, hyvään oloon, vapaa-aikaan ja kokousmatkailuun liittyvine palveluineen.

”Uuden elokuvateatterimme sijainti on erinomainen ja se täydentää hyvin pääkaupunkiseudun elokuvatarjontaa. Haluamme tarjota entistä helpomman tavan kokea elokuvaelämyksiä tuomalla elokuvateatterikeskuksen kehätien varteen. Elokuviin voi tulla omalla autolla ja ilmainen parkkipaikka löytyy vaivatta”, kertoo Finnkinon toimitusjohtaja Timo Mänty.

Uuden teatterin odotetaankin keräävän kävijöitä varsin laajalta alueelta. Hyvän palvelun lisäksi uudessa keskuksessa panostetaan eri asiakasryhmien tarpeiden huomioimiseen.

”Uskon, että yksi uuden keskuksen merkittävistä asiakasryhmistä ovat perheet, jotka voivat viettää Flamingon palveluiden parissa yhteistä laatuaikaa”, Mänty toteaa. ”Myös yritysasiakkaat ovat uudessa teatterissa hyvässä huomassa. Monikäyttöiset elokuvasalit taipuvat kokoustilanteissa esimerkiksi auditorioiksi ja luentotiloiksi”, hän jatkaa.

Finnkinon ensimmäinen elokuvateatterikeskus Vantaalla varustetaan alan parhaimmalla äänentoisto- ja kuvatekniikalla. Mukavat istuimet ja porrastetut katsomot mahdollistavat täydellisen uppoutumisen elokuvaan. Syyskuussa 2008 avattavaan elokuvakeskukseen tulee kuusi salia ja 951 katsojapaikkaa.

Suomalaiset käyvät elokuvissa entistä enemmän

Finnkino on kasvanut voimakkaasti sekä Suomessa että Baltiassa, jossa sillä on monisaliteatterit Tallinnassa, Riikassa, Vilnassa, ja Kaunaksessa. Balttien lisäksi myös suomalaiset käyvät nyt ennätysvauhtia elokuvissa. Finnkinon teattereissa on käynyt tänä vuonna jo yli 2,2 miljoonaa katsojaa, mikä merkitsee 25 prosentin kasvua viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Mänty, Finnkino Oy
puhelin: (09) 1311 9310
sähköposti: timo.manty@finnkino.fi