Finnkino vahvistaa palveluitaan Espoossa – uusi elokuvateatteri avautuu laajentuvaan Iso Omenaan

Tiedote 18.3.2015

Finnkino ja Citycon ovat sopineet uuden elokuvateatterin sijoittumisesta kauppakeskus Iso Omenan laajennusosaan. Nykyisen teatterin toiminta siirtyy uuteen elokuvateatteriin, jonka avajaisia on tarkoitus viettää keväällä 2017.

Jatkossa espoolaiset pääsevät nauttimaan aikaisempaa monipuolisemmasta ohjelmistosta, sillä uuteen elokuvakeskukseen tulee seitsemän modernia elokuvasalia nykyisen kolmen sijaan. Lisäksi asiakkaat pääsevät nauttimaan huippuluokan katsomispuitteista, kun kaikki elokuvasalit varustetaan alan parhaalla tekniikalla ja uusimmilla kuva- ja ääniratkaisuilla. Asiakaspaikkoja uuteen elokuvakeskukseen tulee yhteensä 925.

”Meillä on ilo olla mukana yhdessä Suomen suurimman viihdekeskuksen uudistushankkeessa ja päästä jatkossa tarjoamaan yhä monipuolisemmin elokuva- ja kulttuurielämyksiä. Uusi ja moderni elokuvateatteri tulee erinomaiselle paikalle, jonne on länsimetron myötä aikaisempaa helpompi tulla myös julkisilla kulkuvälineillä.” kertoo Finnkinon ketjujohtaja Ismo Määttä.

”Uusi ja nykyistä paljon laajempi Finnkinon elokuvakeskus täydentää erinomaisella tavalla uudistettavan Ison Omenan tarjontaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä ja mahdollisuuden viihtyä. Finnkinon elokuvakeskus muodostaa yhdessä kauppakeskuksen uuden ravintolamaailman kanssa vahvan palvelukokonaisuuden, joka on monipuolisuudessaan ainutlaatuinen”, Cityconin kaupallinen johtaja Sanna Yliniemi sanoo.

Uudistus- ja laajennushankkeen myötä Iso Omenasta tulee pinta-alalla, liikkeiden lukumäärällä ja tarjonnan monipuolisuudella mitattuna yksi Suomen suurimmista kauppakeskuksista. Laajennuksen jälkeen kauppakeskuksessa on yli 200 erilaista liikettä.

Lisätietoja:

Finnkino Oy, ketjujohtaja Ismo Määttä, puh. 0400 427 936, ismo.maatta@finnkino.fi
Citycon Oyj, kaupallinen johtaja Sanna Yliniemi, puh. 041 456 3421, sanna.yliniemi@citycon.com

****

Finnkino Oy on Suomen suurin elokuvateatteriketju, jolla on 14 teatteria 10 paikkakunnalla. Finnkinon teattereissa kävi vuonna 2014 yli 9,8 miljoonaa katsojaa, joista 5,1 miljoonaa tuli Suomesta. Finnkino toimii myös teatterielokuvien maahantuojana ja levittäjänä.

Finnkino kuuluu Pohjoismaiden ja Baltian suurimpaan elokuvateatteriketjuun Nordic Cinema Groupiin, jonka omistavat Ratos AB ja Bonnier AB. Konsernilla on teattereita Suomen, Viron, Liettuan ja Latvian lisäksi Ruotsissa ja Norjassa. www.finnkino.fi

Citycon Oyj (NASDAQ OMX: CTY1S) on urbaanien päivittäistavarakauppavetoisten kauppakeskusten johtava omistaja ja kehittäjä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 3,3 miljardia euroa ja sen osakkeiden markkina-arvo on noin 1,5 miljardia euroa. Lisätietoja Cityconista: www.citycon.com.