Etsitään elokuvateatterimuistoja dokumenttielokuvaa varten

Oletko rakastunut elokuvissa? Tai saanut sairauskohtauksen? Onko katsomiskokemus tehnyt sinut hulluksi, villiksi, onnelliseksi, synkäksi tai epätoivoiseksi? Oletko ollut kuolla nauruun tai jännitykseen? Onko elämäsi tai maailmankuvasi muuttunut katsomiskokemuksen seurauksena? Millainen oli eka kertasi? Oletko tavannut miehesi ensitreffeillä elokuvissa? Tai riidellyt tyttöystäväsi kanssa?

Mikä oli tai on mieliteatterisi ja miksi? Entä kaupungin paras tai huonoin pornoteatteri? Minkälaisia unia olet nähnyt nukkuessasi elokuvateatterissa? Millaisia paikkoja elokuvateatterit olivat nuoruudessasi? Miltä elokuvateatterit tuntuivat tai tuoksuivat? Mikä on kauhein elokuvateatterimuistosi? Entä kaunein? Mikä merkitys elokuvissakäynnillä on ollut elämässäsi? Oletko ollut elokuvateatterin juhlanäytöksissä tai tavannut filmitähtiä? Oletko kokenut elokuvateatterin tulipalon? Jos sinulla on jokin erityinen elokuvakokemus tai muisto jostakin elokuvateatterista, kerro se meille!

Illume Oy on valmistelemassa elokuvateattereista kertovaa dokumenttielokuvaa. Etsimme kaikenikäisten ihmisten kaikenlaisia muistoja, elämyksiä ja kokemuksia elokuvateattereista. Olemme kiinnostuneet juhlavista ja arkisista kokemuksista, niin elämää suuremmista, pienemmistä kuin elämänkokoisistakin kokemuksista.

Pyydämme ystävällisesti lähettämään muistoja yhteystietoineen joko sähköpostitse osoitteeseen: elokuvamuistot@illume.fi tai postitse: Elokuvamuistot, Illume Oy, Palkkatilankatu 7 B, 00240 Helsinki

Elokuvan tuottaa Illume Oy, käsikirjoituksesta vastaavat Toni Puurtinen, Henri Waltter Rehnström ja Jouko Aaltonen, joka myös ohjaa elokuvan.

Lisätietoja ja tiedustelut:
Toni Puurtinen, toni.puurtinen@gmail.com, 045 6511160