Espooseen nykyaikainen elokuvakeskus

Bio Rex Sello avataan Espoon Leppävaaraan 31.10.2008. Kauppakeskus Sellon kolmas rakennusvaihe on valmistunut ja se on saanut nimekseen Sello Rex. Rakennuksen ytimen on moderni kuuden salin Bio Rex -elokuvateatteri oheispalveluineen. Sello Rexissä asiakkaita palvelee lisäksi ravintola-, kahvila- ja baarimaailma, BowlCircus keilaviihdekeskus, Lidl tavaratalo ja parkkialueella autopesula.

Bio Rex Sellon kuudessa salissa on yhteensä 813 paikkaa. Saleista kolme on varustettu perinteisen 35mm projektorin lisäksi digitaalisilla projektoreilla. Bio Rex Sellossa aloitetaan myös kolmiulotteiset 3D-elokuvaesitykset. Yksi saleista on ylellisesti varustettu Rex-sali, jossa on mm. suuret kallistuvat penkit. 28-paikkaista Rex-salia vuokrataan myös yksityisnäytöksiin, yritystilaisuuksiin tai vaikkapa syntymäpäiväjuhliin!

Bio Rex haluaa panostaa laajaan ohjelmistoon sekä laatuun uuden digitaalisen elokuvateatteritekniikan keinoin. Parhaat tekniset ratkaisut synnyttävät uudenlaisen elokuvakokemuksen jonka voimaan me uskomme. Uuden tekniikan avulla voimme elokuvien lisäksi tarjota reaaliaikaisia kulttuuri-, urheilu-, tiede-, seminaari- ja yritystapahtumia, toteaa toimitusjohtaja Marko Röhr.

Bio Rex Sellon avausviikonlopun ohjelmistossa on mukana Cohenin veljesten uusin elokuva Burn After Reading -elokuva, joka esitetään ennakkonäytöksen. Lisäksi avausviikonlopun ohjelmistoa ovat ensi-iltaelokuvat Vicky Christina Barcelona, Ikuistetut hetket, Madonnan Filth and Wisdom sekä Saw V. Kotimaisia elokuvia edustavat Niko lentäjän poika, Päätalo ja Kummeli Alivuokralainen. Ohjelmistossa on myös Mamma Mia! elokuvan laula mukana -versio, Max Payne ja Oikeuden kasvot.

Kolmiulotteisena esitetään elokuvaa Matka maan keskipisteeseen 3D.

Lisätietoja:
www.biorex.fi
Marko Rhr, puh. 040041 6634, marko.rohr@matilarohr.com
Ilkka Matila, puh. 040 501 1025, ilkka.matila@matilarohr.com