Esitä elokuvatrailereita suoraan kotisivuillasi

Play Networksin tiedote 25.2.2008

Play Networks on luonut yhteistyössä Buena Vistan, Cinema Mondon, Finnkinon, Nordisk Filmsin, Sandrew Metronomen ja Scanboxin kanssa traileripalvelun jonka kautta voit esittää ensi-ilta elokuvien trailereita suoraan kotisivuillasi. Palvelu on ilmainen ja helppo ottaa käyttöön.

Helppo käyttöönotto

Esitä trailereita helposti suoraan kotisivuillasi. Meillä on tietokannassamme uusien ja tulevien elokuvajulkaisujen korkealaatuiset trailerit sekä tärkeimmät tiedot kuten yleiskuvaus, ensi-ilta päivämäärä, tekijät ja mainosjuliste. Sinä valitset mitä trailereita, miten ja milloin haluat esittää sivuillasi. Trailerit toistetaan meidän palvelimeltamme joten ne eivät vie teidän kapasiteettianne.

Lisää kävijöitä

Internetin käytössä on selvästi huomattavissa kasvava kiinnostus korkealaatuista videosisältöä kohtaan. Play Networksin traileripalvelu auttaa sinua kohtaamaan tämän kasvavan kysynnän ja lisää sivujesi kävijämäärää.

Ilmainen palvelu

Traileripalvelu on ilmainen ja ei vaadi sitoutumista. Voit aloittaa ja lopettaa trailerien esittämisen milloin haluat.

Valitse sinulle sopiva ratkaisu

Voit hyödyntää traileripalvelua sivuillesi parhaiten sopivalla tavalla. Luo sivuillesi kokonainen elokuvaosio jo tänään tai lisää yksittäinen traileri arvostelun yhteyteen – valinta on sinun.

Ei ole olemassa liian pientä mediaa joka ei olisi tervetullut liittymään verkostoomme. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja annamme mielellään lisätietoja.

Tuomo Marttala
Country Manager Finland
Play Networks
tm@playnetworks.net
+4528760762
http://www.playnetworks.net
http://www.filmtrailer.fi