Elokuvateatterikeskus Tapio Joensuun Oppia ja työtä -messuilla

Elokuvateatterikeskus Tapio on mukana Joensuun Areenalla 17.–18.1.2008 järjestettävillä Oppia ja työtä -messuilla, jotka ovat jo yhdeksännet koulutus- ja työelämämessut Joensuussa. Messut saavat tähtivieraita, kun 8 PÄIVÄÄ ENSI-ILTAAN -elokuvan tekijät vierailevat torstaina messuilla. Paikalla ovat elokuvan ohjaaja, Joensuusta kotoisin oleva Perttu Leppä sekä näyttelijät Laura Birn, Iina Kuustonen ja Unto Helo. Yleisö voi käydä tapaamassa heitä Tapion messuosastolla noin klo 14–15 välillä.

Perjantaina 18.1. klo 21.00 järjestetään Tapiossa 8 PÄIVÄÄ ENSI-ILTAAN -elokuvan ennakkoesitys, johon messuyleisön on mahdollisuus päästä huippuedullisesti mukaan. Yhdeksän euroa maksavia lippuja saa messutarjouksena kaksi yhden hinnalla.

Tapion messuosastolta voi ostaa myös kahden lipun sarjalippuja messutarjoushintaan 14 euroa. Liput ovat voimassa 30.4.2008 asti Savon Kinojen paikkakunnilla Joensuussa, Savonlinnassa, Iisalmessa, Varkaudessa, Jämsässä, Kiteellä ja Suonenjoella. Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- ja luottokortti (myös Visa Electron).

Tapion messuosaston pienessä katsomossa pyörii messujen ajan tulevien elokuvien trailereita. Messuosastolla järjestettävässä tunnistuskilpailussa voi voittaa elokuva-aiheisia palkintoja.

Messuille on vapaa pääsy! Tervetuloa tutustumaan messuosastoomme.