Elokuvateatteri City Pietarsaaressa ja Kinopirtti Kemissä siirtyvät osaksi Bio Rex Cinemasia

Mediatiedote, julkaisuvapaa: 16.12.2014 klo 15.00

Elokuvateatteriketju Bio Rex Cinemas on ostanut Kino City Ab:n omistaman Elokuvateatteri Cityn liiketoiminnan Pietarsaaressa sekä Elokuvateatteri Kinopirtin liiketoiminnan Kemissä.

Elokuvateattereiden liiketoiminta siirtyy Bio Rex Cinemasille välittömästi. Sekä Elokuvateatteri Cityn että Elokuvateatteri Kinopirtin työntekijät siirtyvät Bio Rex Cinemasin palvelukseen vanhoina työtekijöinä ja teattereiden toiminta jatkuu keskeytymättä.

”Pietarsaaren ja Kemin elokuvateattereiden siirtyminen osaksi Bio Rexin ketjua on luonnollinen jatkumo elokuvateatteri Glorian kaupoille ja ne tukevat hyvin ketjumme kasvutavoitteita. Olemme iloisia saadessamme uudet paikkakunnat ketjuumme ja odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan uusiin kaupunkeihin lähitulevaisuudessa.” kommentoi Aku Jaakkola, Bio Rex Cinemasin toimitusjohtaja, tuoreita kauppoja.

Suunnitelmanamme on jatkossa kehittää ja parantaa asiakkaille tarjottavia palveluita sekä tuoda tarjolle uusia konsepteja, joiden avulla palvelumme elokuvissa kävijöitä entistä paremmin. Muutos näkyy konkreettisena Cityn ja Kinopirtin asiakkaille jo lähipäivinä, saadessamme näytöslippujen osto- ja varausmahdollisuuden toimintaan Bio Rexin verkkopalvelussa”, Jaakkola summaa.

Siirtymävaiheen ajan lisätietoja elokuvateatterin toiminnasta löytyy Bio Rexin kotisivuilta osoitteesta www.biorex.fi. Ruotsinkielisiä asiakkaitamme pääsemme palvelemaan entistä paremmin alkuvuodesta 2015, jolloin julkaisemme nettisivumme myös ruotsiksi.

Ennen kauppaa ostetut näytösliput, sarjaliput sekä lahjaliput hyväksytään maksuvälineinä Elokuvateatteri Cityssä sekä Elokuvateatteri Kinopirtissä myös liiketoiminnan siirtymisen jälkeen lippujen voimassaoloaikana. Lisätietoa lippujen hyväksymisestä maksuvälineenä voi lukea osoitteesta www.biorex.fi. Asiakkaat voivat lähettää kysymyksiään myös Bio Rexin asiakaspalveluun osoitteeseen; asiakapalvelu@biorex.fi
 
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aku Jaakkola
Toimitusjohtaja, CEO
Bio Rex Cinemas
Tel. +358 503387765
aku.jaakkola@biorex.fi

Bio Rex Cinemas
Viipurintie 4
13200 Hämeenlinna
www.biorex.fi

Bio Rex Cinemas
Bio Rex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju, jolla on elokuvakeskukset Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Porvoossa, Rovaniemellä ja Vaasassa. Bio Rex Cinemasin teattereissa käy vuosittain noin 500 000 katsojaa viidellä paikkakunnalla. Bio Rex Cinemasin omistaa Ruotsalainen elokuvateatteriketju Svenska Bio jolla on Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa yhteensä 42 elokuvateatteria.
Tiedoksi: Elokuvateatteri City Pietarsaaressa ja Kinopirtti Kemissä siirtyvät osaksi Bio Rex Cinemasia