Elokuvasäätiössä kaksi tuotantoneuvojan paikkaa haussa

SES 11.3.2015

Suomen elokuvasäätiö on elokuvan tekemisen keskeinen mahdollistaja Suomessa. Elokuvasäätiössä työskentelee 25 henkilöä, jotka tuntevat monipuolisesti elokuvatuotantoa, elokuvien esittämistä ja levittämistä sekä promootiotoimintaa kotimaassa ja ulkomailla. Tuotantotukivarojen esittelystä vastaa neljä tuotantoneuvojaa, joista kahden määräaikainen kausi päättyy vuoden 2015 aikana (8/2015 ja 12/2015). Rekrytoimme heidän tilalleen:

KAKSI TUOTANTONEUVOJAA

Tuotantoneuvojan tehtäviin kuuluvat tuotannon tukipäätösten valmistelu ja esittely toimitusjohtajan päätettäviksi. Päätökset tehdään sisällöllisen ja tuotannollis-taloudellisen arvioinnin perusteella, ottaen huomioon käytettävissä olevat tukivarat. Molempien valittavien tuotantoneuvojien päätehtävinä ovat dokumenttielokuvien sekä lyhyiden fiktioelokuvien tuet. Lisäksi tehtäviin kuuluvat uusien tukikokeiluhankkeiden valmistelu jo vuodelle 2016. Tuotantoneuvojien yksityiskohtainen työnkuva muotoutuu valittavien henkilöiden kanssa sovittavalla tavalla.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, kokemusta elokuva-alalta, sosiaalisia kykyjä ja yhteistyötaitoja. Pidämme tärkeinä dramaturgisia kykyjä sekä ymmärrystä tuotannon talouden vaikutuksesta elokuvan sisältöön. Tuotantoneuvojan tehtävän oitaminen edellyttää näkemystä sekä elokuvien kansainvälistymiseen että digitaalisuuden aiheuttamaan muutokseen elokuvien tuotannossa ja jakelussa.

Tarjoamme kiehtovan työtilaisuuden elokuvan kehityksen näköalapaikalla, motivoituneessa ja asiantuntevassa työyhteisössä. Tehtävä on määräaikainen, sen kestosta ja ehdoista sovitaan erikseen. Työsuhteet alkavat porrastetusti 8/2015 ja 11/2015.

Hakuaika päättyy 30.4.2014.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen osoitetaan elokuvasäätiön tuotantojohtajalle osoitteella: Suomen elokuvasäätiö, Tuotanto- ja kehitysjohtaja Petri Rossi, Kanavakatu 12, 00160 Helsinki tai petri.rossi@ses.fi

Tiedustelut:

Tuotanto- ja kehitysjohtaja Petri Rossi
p. (09) 6220 3030