Elokuvasäätiö hakee tilastoijaa

SES 12.8.2014

Säätiö vastaa elokuvien katsojatilastoinnista Suomessa, kokoaa yhteen elokuva-alan tärkeimmät tunnusluvut ja toimii osana Euroopan Audiovisuaalisen Observatorion alaista kansainvälistä tilastointiverkostoa.

Uuteen toimenkuvaan kuuluu elokuva-alan tiedonkeruun ja tilastoinnin kehittäminen, uusien tietokantojen ja järjestelmien luominen sekä tilastotietojen kokoaminen ja analyysi. Kolmivuotisen hankkeen tarkoituksena on parantaa olemassa olevia tilastointimetodeja ja tietokantoja, laajentaa tietojenkeruuta kattamaan elokuvan uudet jakelukanavat sekä elokuvateollisuus kokonaisuutena ja hyödyntää tietoja tehokkaammin alan kehittämiseksi.

Hakijalta edellytetään tilastotieteen koulutusta ja työkokemusta, elokuva-alan tuntemus katsotaan eduksi. Monipuoliset tehtävät vaativat tietojärjestelmien tuntemusta, suunnittelutaitoja sekä pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta.

Työpaikka pyritään täyttämään välittömästi. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 10. syyskuuta klo 16 mennessä osoitteeseen Suomen elokuvasäätiö / Niina Otva, kanavakatu 12, 00160 Helsinki tai niina.otva(at)ses.fi.

Lisätietoja:

Reetta Hautamäki
Tiedotuskoordinaattori
p. (09) 6220 3044
etunimi.sukunimi(at)ses.fi