Elokuvasäätiö hakee osa-aikaista kansainvälistä tiedottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Suomen elokuvasäätiö vastaa keskeisesti suomalaisen elokuvan kulttuuriviennistä. Toiminnan tarkoituksena on tehdä tunnetuksi suomalaista elokuvataidetta ja suomalaista kulttuuria sekä edistää elokuvien myyntiä ulkomaille.

Etsimme nyt puolipäiväiseen toimeen kulttuuriviennin tiedottajaa, joka toimii yhteistyössä paitsi kulttuuriviennin myös elokuvasäätiön muun tiedotuksen kanssa. Kulttuuriviennin tiedottaja hoitaa laajasti elokuva-alan kansainvälisistä asioista tiedottamista, toimittaa erilaisia painotöitä sekä pitää yllä aktiivisesti kontakteja ulkomaisiin toimittajiin.

Kulttuuriviennin tiedottajan on kyettävä tuottamaan sujuvaa asiatekstiä suomeksi ja englanniksi. Lisäksi hänellä tulee olla kyky luoda ja ylläpitää elokuva-alan kansainvälistä yhteistyöverkkoa. Hakijalta toivotaan tietämystä elokuva-alasta, hyvää yleissivistystä, erinomaisia sosiaalisia taitoja ja luontaista kykyä esiintymiseen. Arvostamme näkemystä sosiaalisen median käytöstä osana viestintää.

Tehtävä alkaa niin pian kuin mahdollista ja kestää vuoden 2011 loppuun.

Lyhyet vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja cv:t pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen niina.otva[ät]ses.fi. Hakuaika päättyy 22. lokakuuta.

Lisätietoja:

Jaana Puskala
Kulttuuriviennin päällikkö / Pitkät elokuvat
puh. (09) 6220 3026

Marja Pallassalo
Kulttuuriviennin päällikkö / Lyhyt-ja dokumenttielokuvat
puh. (09) 6220 3021