Elokuvasäätiö hakee kansainvälistymis- ja kehittämispäällikköä sekä tuotantoneuvojaa

Haemme henkilöitä seuraaviin tehtäviin:

KANSAINVÄLISTYMIS- JA KEHITYSPÄÄLLIKKÖ (KP)
Etsimme elokuva-alan osaajaa, jolla on hyvä tuntemus elokuvan kansainvälisestä rahoituksesta, tuotannosta ja levityksestä. Tehtävänä on edistää suomalaisen elokuvan kansainvälistymistä; erityisesti laajentaa sen rahoituspohjaa ja levitysmahdollisuuksia ulkomaille.
Tehtävä on uusi elokuvasäätiössä. Edellytämme hakijalta kotimaisten kielten lisäksi hyvää englannin kielen taitoa sekä kirjallista ilmaisukykyä ja kykyä projektijohtamiseen. Toimi on määräaikainen, työsuhteen alkamisajankohdasta ja ehdoista sovitaan erikseen.

TUOTANTONEUVOJA (TN)
Haemme tuotantoneuvojaa jonka tehtävänä on päättää ensisijaisesti laajaan teatterilevitykseen tarkoitetun elokuvatuotannon tuesta. Edellytämme hakijalta laajaa elokuva-alan tuntemusta ja kokemusta elokuvatuotannosta. Toimi on määräaikainen alkaen 1.11.2007, työsuhteen kestosta ja ehdoista sovitaan erikseen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen osoitetaan 10.9.2007(KP) tai 24.9.2007(TN) mennessä elokuvasäätiön toimitusjohtajalle osoitteeseen: Kanavakatu 12, 00160 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen niina.otva@ses.fi.

Merkitse kuoreen tai sähköpostiviestin otsikkokenttään kumpaa tehtävää haet: KP tai TN.

Tiedustelut:
toimitusjohtaja Irina Krohn, puh. (09) 6220 3023
hallintopäällikkö Niina Otva, puh. (09) 6220 3028.