Elokuvasäätiö hakee kahta tuotantoneuvojaa

Suomen elokuvasäätiö on elokuvan tekemisen keskeinen mahdollistaja Suomessa. Elokuvasäätiössä työskentelee 24 henkilöä, jotka tuntevat monipuolisesti elokuvatuotantoa, elokuvien esittämistä ja levittämistä sekä promootiotoimintaa kotimaassa ja ulkomailla. Tuotantotukivarojen esittelystä vastaa neljä tuotantoneuvojaa, joista kahden määräaikainen kausi päättyy vuoden 2012 lopussa. Rekrytoimme heidän tilalleen:

Kaksi tuotantoneuvojaa

Tuotantoneuvojan tehtäviin kuuluu valmistella ja esitellä tukipäätökset toimitusjohtajan päätettäväksi. Päätökset tehdään sisällöllisen ja tuotannollis-taloudellisen arvioinnin perusteella, ottaen huomioon käytettävissä olevat tukivarat. Valittavien tuotantoneuvojien päätehtävinä ovat pitkien fiktioelokuvien tuet. Tuotantoneuvojien yksityiskohtainen työnjako muotoutuu valittavien henkilöiden kanssa sovittavalla tavalla.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, kokemusta elokuva-alalta, sosiaalisia kykyjä ja yhteistyötaitoja. Pidämme tärkeinä dramaturgisia kykyjä sekä ymmärrystä tuotannon talouden vaikutuksesta elokuvan sisältöön. Tuotantoneuvojan tehtävän hoitaminen edellyttää sekä kiinnostusta elokuvien kansainvälistymiseen että digitaalisuuden aiheuttamaan muutokseen elokuvien tuotannossa ja jakelussa.

Tarjoamme kiehtovan työtilaisuuden elokuvan kehityksen näköalapaikalla, motivoituneessa ja asiantuntevassa työyhteisössä. Tehtävä on määräaikainen, työsuhteen kestosta ja ehdoista sovitaan erikseen. Hakuaika päättyy 3.9.2012.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen osoitetaan elokuvasäätiön hallintojohtajalle osoitteella: Suomen elokuvasäätiö, hallintojohtaja Niina Otva, kanavakatu 12, 00160 Helsinki tai niina.otva[ät]ses.fi

Tiedustelut:

tuotantojohtaja Petri Kemppinen
p. (09) 6220 3030

hallintojohtaja Niina Otva
p. (09) 6220 3028

***

Suomen elokuvasäätiö tukee ja edistää elokuvakulttuuria: kotimaista elokuvatuotantoa, elokuvien levittämistä ja esittämistä sekä suomalaisen elokuvan tunnetuksi tekemistä Suomessa ja ulkomailla. Varansa säätiö saa pääasiassa veikkausvoittovaroista. Jaettavien tukivarojen viime vuosien myönteinen kehitys on tuottanut suomalaiselle elokuvalle vahvan myötätuulen niin kotimaisen yleisön kuin kansainvälisten markkinoidenkin silmissä. Tukivarat ovat 27 miljoonaa euroa vuonna 2012.