DocPoint ry hakee toiminnanjohtajaa

DocPoint on pohjoismaiden suurimpia dokumenttielokuvafestivaaleja, joka tammikuisen festivaalin lisäksi järjestää lasten ja nuorten ympärivuotista dokumenttielokuvatapahtuma DOKKINOa sekä muita pienempiä tapahtumia.

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen taloudesta ja organisaatiosta sekä muusta toiminnasta yhdessä taiteellisen johtajan kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työn hyvähenkisessä työyhteisössä.

Hakijoilta toivotaan kokemusta talous- ja kulttuurihallinnosta, projektijohtamisesta, yritysyhteistyöstä sekä hyvää englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa. Elokuva-alan tuntemus, kokemus tapahtumajärjestämisestä ja yhdistystoiminnasta sekä muu kielitaito katsotaan eduksi. Toimi on täyspäiväinen, ja se alkaa viimeistään elokuussa 2012.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 31.3.2012 mennessä osoitteeseen docpoint@docpoint.info. Lisätietoja: www.docpoint.info ja toiminnanjohtaja Leena Närekangas (050 5429291) tai hallituksen puheenjohtaja Jouko Aaltonen (0500 877458).