Digital Cinema Matila & Röhr Oy:n nimi on muuttunut

Bio Rex Cinemas Oy:n tiedote 12.11.2010

Yrityksemme nimi on muuttunut. Digital Cinema Matila & Röhr Oy:n uusi nimi on 1.11.2010 lähtien Bio Rex Cinemas Oy.

Bio Rex Cinemas Oy on Euroopan laajuisesti rekisteröity tavaramerkki ja siihen kuuluvat Bio Rex –elokuvateatterit viidellä paikkakunnalla ja Bio Rex Distribution.

Pyydämme yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme käyttämään kaikessa kirjeenvaihdossa Bio Rex Cinemasille ja Bio Rex Distributionille Bio Rex Cinemas Oy –nimeä 1. marraskuuta 2010 lähtien.

Bio Rex Cinemas Oy toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Kajaanissa, Hämeenlinnassa ja Porvoossa. Uusin digitaalisella esitystekniikalla varustettu teatteri valmistuu Porvooseen keväällä 2012. Bio Rex Cinemas Oy harjoittaa myös elokuvien maahantuontia ja levitystä Bio Rex Distribution aputoiminimellä. Bio Rex Cinemas Oy aloitti ensimmäisenä Suomessa 3D –elokuvien esityksen kesällä 2008.

Vuonna 2002 perustettu Bio Rex Cinemas Oy (entinen nimi Digital Cinema Matila & Röhr Oy) on kasvanut viime vuodet voimalla ja vauhdilla.

Yhtiön ensimmäinen elokuvakeskus avattiin Kajaanissa. Sen jälkeen elokuvateattereita on tullut Helsinkiin, Hämeenlinnaan, Porvooseen ja Espooseen. Parhaillaan Porvooseen rakennetaan uutta Taidetehtaan mediacenterin Bio Rex –elokuvateatteria, josta tulee maan ensimmäinen oikea digiajan elokuvakeskus, se valmistuu keväällä 2012.

Bio Rex Distribution on mukana Nordic Cinema & TV Fondin rahoittamassa Nordic High Five -hankkeessa, jolla tuetaan uuden pohjoismaisen elokuvan levitystä. Bio Rex Distribution jatkaa Nordic High Five –sarjaansa, tanskalainen Cannesissa palkittu kohudokumentti ”Armadillo” nyt ohjelmistossa ja Susanne Bierin uusi kiitetty elokuva ”Kosto” tuli elokuvateattereihin 5.11.2010. Seuraavan vuoden kuluessa Bio Rex Distribution tuo maahan noin viisi uutta pohjoismaista elokuvaa.

Lisätiedot:

Marko Röhr
CEO, Producer
MRP Matila Röhr Productions
+358-400-416 634

Matila Röhr Nordisk Oy
Tallberginkatu 1A/141
00180 Helsinki, Finland
http://www.matilarohr.com
marko.rohr@matilarohr.com
marko.rohr@matilarohrnordisk.fi