BioRex Verkatehdas avataan uusittuna yleisölle kesäkuun 29. päivä

Mediatiedote

Julkaistavissa heti.

Vuoden 2017 elokuussa alkanut laajennusprojekti on loppusuoralla. Kesäkuun viimeiset kaksi viikkoa teatterissa suoritetaan viimeistelytöitä salien 1. ja 5. sekä myymälän osalta teatterin ollessa suljettuna.

Viidennen salin myötä elokuvateatteri pystyy palvelemaan asiakkaita entistä kattavammin ohjelmiston sekä näytösaikojen puolesta. Lisämaustetta katsojien leffaelämyksiin tuo uusi PRIME-sali, joka BioRex Verkatehtaalle avautuessaan on ensimmäinen laatuaan.

”PRIME on täysin uusi premium –salikonseptimme, joka koostuu kolmesta, tarkkaan suunnitellusta elementistä; penkeistä (seats), kuvamaailmasta (screen) sekä äänimaailmasta (sound). Tässä salissa penkit ovat tavallista leveämmät, valkokangas on pinta-alaltaan entistä suurempi sekä kaareva ja äänet toistuvat kirkkaasti Dolby Atmoksen kautta. Nämä elementit yhdessä koettuna vievät elokuvakokemuksen täysin uudelle tasolle. Sanoisinkin, että leffaelämystä tässä salissa on vaikea pukea sanoiksi, tämä on jotain mitä jokaisen on koettava itse.” hehkuttaa Bio Rex Cinemasin toimitusjohtaja Aku Jaakkola.

Ja vaikka eittämättä PRIME-sali on uudistuneen leffateatterin timantti, ei remontissa ole jätetty muitakaan saleja huomiotta. Kaikki projektorit ovat uudistuksen yhteydessä päivittyneet 4K-lasereihin. PRIME-salin lisäksi saleihin 2., 3. ja 5. on asennettu myös eturivin katselumukavuutta lisäävät kaiderahit. Leffateatterin aulan kalusteiden ilme ja sijoittelu on uusittu asiakasvirtojen ja palvelun sujuvuuden lisäämiseksi. Myöhemmässä vaiheessa aula avataan yhteiseksi tilaksi, joka palvelee sujuvasti niin leffateatterin kuin Verkatehtaalle avattavan kahvilankin asiakkaita.

”Alkuperäinen ajatuksemme remontin takana oli kapasiteetin lisääminen sekä tekniikan päivittäminen. Jo suunnitteluvaiheessa kuitenkin ymmärsimme, että meidän tulee panostaa projektiin laaja-alaisemmin ja ottaa huomioon koko palveluprosessi. Konkreettisia muutoksia on helpointa perustella teknisillä päivityksillä, mutta homman jujuhan on lopulta asiakkaan kokonaisvaltaisen leffaelämyksen kehittäminen.” Jaakkola summaa.

Elokuvateatteri avataan kokonaisuudessaan uudistettuna yleisölle perjantaina 29.6.2018. Tätä ennen on onnekkaimmilla maanantaista keskiviikkoon kaupungilla liikkuvilla mahdollisuus saada itselleen VIP-liput torstain 28.6. PRIME-salin ennakkonäytökseen, joita BioRex jakaa keskustan tuntumassa sekä kauppakeskus Goodmanissa.

Lisätiedot:

Aku Jaakkola
Toimitusjohtaja, CEO
Puh. 050 338 7765
aku.jaakkola@biorex.fi

BioRex Cinemas
Viipurintie 4
13200 Hämeenlinna