BioRex rakentaa neljännen elokuvasalin Tornioon, Kinopirtti Kemi lopettaa toimintansa

BioRex Cinemas Oy:n tiedote 27.6.2017

Kesällä 2016 avattu elokuvateatteri BioRex Tornio on piristänyt seutukunnan elokuvissakäyntiä huomattavasti; käyntimäärät ovat tuplaantuneet modernin elokuvateatterin myötä. Kemissä kävijämäärät ovat toisaalta laskeneet yli 65 %.

"Kuluttajat Merilapin alueella ovat valinneet BioRex Tornion omaksi elokuvateatterikseen, jonka vuoksi haluamme myös panostaa elokuvateatterin kehittämiseen laajentamalla salikapasiteettia kolmesta neljään. Tämä näkyy kuluttajalle mm. entistä mittavampana elokuvatarjontana." kertoo BioRex Cinemasin toimitusjohtaja Aku Jaakkola.

"Laajentamispäätöksen myötä varmistui myös elokuvateatteri Kinopirtin toiminnan lopettaminen. Kesäkuussa tauolle jäänyt elokuvateatteri ei avaa oviansa enää yleisölle.

"Ymmärrämme, että Kinopirtin sulkeminen tarkoittaa pidempää siirtymää osalle asiakkaistamme, mutta keskittämällä toimintomme yhteen teatteriin, voimme varmistaa asiakkaille parhaan mahdollisen laadun niin elokuvatekniikan, elokuvatarjonnan kuin asiakaspalvelunkin suhteen, sekä varmistaa elokuvapalvelujen jatkuvuuden alueella." Jaakkola summaa.

Lisätiedot:
Aku Jaakkola
Toimitusjohtaja, CEO
Puh. 050 338 7765
Aku.jaakkola@biorex.fi

BioRex Cinemas
Viipurintie 4
13200 Hämeenlinna