Bio Rex on sopinut uudesta elokuvateatterihankkeesta Hyvinkään Matkailukeskuksen kanssa

Bio Rexin mediatiedote, julkaisuvapaa heti

Vuodesta 2015 asti vireillä ollut Hyvinkään Matkailukeskuksen suunnittelutyö alkaa olla loppusuoralla. Sijoittajien lisäksi Matkailukeskukseen on löytynyt nimekäs joukko toimijoita, joiden joukosta löytyy myös elokuvateatteriketju Bio Rex.

Hyvinkään  uuteen elokuvakeskukseen on suunnitteilla viisi (5) elokuvasalia, joissa yhteensä 400 asiakaspaikkaa sekä laaja herkku- ja lippumyymälä.  Elokuvateatterin tekniikka tulee olemaan nykystandardien sekä ketjun omien standardien mukaan huippulaadukasta, samoin salien sisusteet ja penkit.

Hankkeen lopullisen toteutumispäätöksen odotetaan valmistuvan kuluvan kesän aikana ja elokuvateatterin on tarkoitus avata ovensa vuoden 2017 aikana.

Tulevaisuudessa uusi elokuvateatteri palvelee niin Hyvinkään  alueen kuluttaja- sekä yritysasiakkaita,  mutta myös Hyvinkään lähialueiden, kuten Riihimäen, Hausjärven, Lopen, Nurmijärven , Tuusulan, Jokelan sekä Järvenpään kuluttajia – kuten kauppakeskus Willakin.

Lisätiedot:
Aku Jaakkola
Toimitusjohtaja
Puh. +358 (0) 50 338 7765
Aku.jaakkola@biorex.fi
 
Bio Rex Cinemas
Viipurintie 4
13200 Hämeenlinna
www.biorex.fi

Bio Rex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju, jolla on elokuvakeskukset Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Porvoossa, Rovaniemellä, Vaasassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella sekä Kemi-Torniossa. Bio Rex Cinemasin teattereissa käy vuosittain noin 700 000 katsojaa  kahdeksalla paikkakunnalla. Bio Rex Cinemasin omistaa Ruotsalainen elokuvateatteriketju Svenska Bio jolla on Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa yhteensä 47 elokuvateatteria.