Bio Rex Kajaanin henkilöstössä muutoksia – Mervi Kemppainen uusi teatterivastaava, Marko Karvonen siirtyy Kainuun ammattiopistolle viestinnän kouluttajaksi

Bio Rex Kajaanin tiedote 5.8.2009

Marko Karvonen aloitti 3.8.2009 alkaen Kainuun ammattiopiston kulttuurialalla viestinnän kouluttajana ja aikuiskoulutuksen suunnittelijana. Työtehtäviin kuuluu sekä nuorisoasteen opetusta että aikuiskoulutuksen suunnittelua. Karvonen on ollut kehittämässä Kajaanista merkittävää elokuvakaupunkia Bio Rexin historian alusta alkaen. Viime vuosina hän on vastannut Kajaanin Bio Rexin toiminnan lisäksi myös Espoon, Hämeenlinnan ja Porvoon elokuvateattereiden sekä Helsingin yritysmyyntiteatterin ohjelmistosuunnittelusta.

Marko Karvosen siirtyessä uuteen toimeen on Kajaanin Bio Rexille valittu uusi teatterivastaava. Teatterin toimintaa pyörittänyt Karvonen luovutti teatterivastaavan tehtävät Mervi Kemppaiselle 3.8.2009 alkaen. Kemppainen on työskennellyt Kajaanin Bio Rexissä jo usean vuoden; ensin tapahtuma-, myynti- ja markkinointiprojekteissa ja vuodesta 2008 asti myyntivastaavan tehtävässä. Hän on aikaisemmin toiminut myös Marko Karvosen sijaisena. Kajaanin teatterivastaavan tehtävien lisäksi Kemppaisen toimenkuvaan kuuluvat myös Bio Rex ketjun raportointitehtävät elokuva-alan eri levitysyhtiöihin.

Lisätiedot:
Marko Röhr
0400 416 634
marko.rohr@matilarohr.com

Ilkka Matila
040 501 1025
ilkka.matila@matilarohr.com