BIO REX -ELOKUVATEATTERIKETJU LAAJENEE PORVOOSEEN

Porvoon elokuvateatteri Studio 123 siirtyy Bio Rex -ketjulle 15.8.2008 alkaen.
Elokuvateatteriin tehdään remontti, jonka vuoksi se on suljettuna 18.8.-4.9.2008 välisen ajan. Uudistetun teatterin avajaisia vietetään 5.9.2008.

"Porvoo on kaunis ja vireä kulttuurikaupunki, jonka elokuvakulttuuria haluamme kehittää. Bio Rex -elokuvateatteriketjun tavoitteena on monipuolistaa elokuvatarjontaa viikottaisessa ohjelmistossa sekä erilaisten festivaali- ja elokuvatapahtumien avulla. Haluamme osallistua aktiivisesti Porvoon alueen vapaa-ajan palveluiden monipuolistamiseen; elokuva monimuotoisuudessaan tarjoaa siihen hyvät mahdollisuudet." kertoo Bio Rexin toimitusjohtaja Marko Röhr.

Lisätiedot:

Marko Röhr
0400 416 634
marko.rohr@matilarohr.com

Ilkka Matila
040 501 1025
ilkka.matila@matilarohr.com

Bio Rex Cinemas on Marko Röhrin ja Ilkka Matilan omistama elokuvateatteriketju, jolla on toimipisteet Kajaanissa (Bio Rex Kajaani, kolme salia), Hämeenlinnassa (Bio Rex Verkatehdas, neljä salia) sekä tilausteatteri Bio Rex Helsingissä. Ketjun seuraava elokuvateatteri avataan Espooseen, kauppakeskus Selloon lokakuussa 2008. Elokuvateatteriin tulee kuusi salia ja n. 830 katsojapaikkaa.

Bio Rex Cinemas tuo myös maahan elokuvia ja levittää niitä. Esitys- ja levitystoiminnan lisäksi Bio Rex Digital Solutions tarjoaa digitaalisten esityskopioiden masterointiin ja digitaaliseen esitystoimintaan liittyviä palveluja.