Bio Rex Cinemasin organisaatio uudistuu – Aku Jaakkolasta teatteritoimintojen päällikkö

Aku Jaakkola on valittu BioRex Cinemasin uudeksi teatteritoimintojen päälliköksi. Hämeenlinnalainen Jaakkola on toiminut elokuva-alalla vuodesta 2000 ja aloitti uudessa toimessaan 5.2.09. ”Nykyaikaisen elokuvateatteriketjun kehittäminen on mielenkiintoinen haaste, johon on erittäin mukava tarttua” hän toteaa. Jaakkola vastaa toimessaan kaikkien viiden Bio Rex -teatterin toiminnasta apunaan yritysmyynnin ja markkinoinnin tiimit, sekä teattereiden vastaavat. Bio Rexin markkinoinnista vastaa Lotta Hokkanen ja Lasipalatsin Bio Rexin sekä Espoon Bio Rex Sellon yritysmyynnistä vastaa Lauri Ahlgren.

Ketjun ohjelmistonsuunnittelusta vastaa jatkossakin Marko Karvonen joka toimii ohjelmistopäällikkönä usean vuoden kokemuksella.

Jaakkolan siirtyessä uuteen toimeen on Hämeenlinnan Bio Rexille valittu uusi teatterivastaava. Teatterin rakennus- ja käynnistysvaiheen jälkeen toimintaa pyörittänyt Jaakkola luovuttaa teatterivastaavan tehtävät Jari Kesäselle 9.2.09 alkaen. Kesänen on ollut töissä Hämeenlinnan teatterissa rakennusvaiheesta alkaen. Hän toimi aikaisemmin konehuoneen vastaavana. Kesäsen ura elokuvateattereiden parissa on kestänyt jo 16 vuotta ja aikaisemmin tehdyt vastaavien tuuraukset vaihtuvat nyt täyspäiväiseen työhön teatterivastaavana. Kesäsen toimenkuvaan kuuluu myös digitaalisen esitystekniikan koulutus- ja ylläpitotehtävät.

Lisätiedot:
Marko Röhr
0400 416 634
marko.rohr@matilarohr.com

Ilkka Matila
040 501 1025
ilkka.matila@matilarohr.com

***
Bio Rex on Marko Röhrin ja Ilkka Matilan omistama elokuvateatteriketju, jolla on toimipisteet Espoossa, Hämeenlinnassa, Kajaanissa ja Porvoossa, sekä tilausteatteri Bio Rex Helsingin Lasipalatsissa. Bio Rex toi ensimmäisenä digitaaliset 3D-elokuvat valkokankaille Suomessa ja esittää niitä tällä hetkellä kolmella paikkakunnalla. Bio Rexin -elokuvaohjelmisto palvelee monipuolisesti kaikkia elokuvissa kävijöitä.

Bio Rex Cinemas tuo myös maahan elokuvia ja levittää niitä. Esitys- ja levitystoiminnan lisäksi Bio Rex Digital Solutions tarjoaa digitaalisten esityskopioiden masterointiin ja digitaaliseen esitystoimintaan liittyviä palveluja.