Bio Rex Cinema Oy:ssä henkilöstö – sekä omistussuhdemuutoksia

Bio Rex Cinemas Oy:n tiedote 1.9.2011

Bio Rex Kajaanin teatterivastaava Mervi Kemppainen jää lokakuussa äitiysvapaalle. Mervin sijaiseksi Bio Rex Kajaanin teatterivastaavaksi on valittu Jenni Tervonen.

Jenni on yksi Bio Rexin pitkäaikaisimmista työntekijöistä, ja hän on työskennellyt yrityksessä kassatyöntekijän tehtävissä seitsemän vuoden ajan. Jenni on myös aiemmin toiminut teatterivastaavan sijaisena.

Aku Jaakkola Bio Rex Cinemasin osakkaaksi

Elokuvateatterialalla yhdeksän vuotta työskennellyt ja nykyisin Bio Rexin Cinemasin teatteritoimintojen päällikkönä toimiva Aku Jaakkola on nyt myös Bio Rex Cinemas Oy:n vähemmistöosakas. Akun työtehtävät pysyvät ennallaan, sen lisäksi hän osallistuu jatkossa johtoryhmän päätöksentekoon yhdessä Marko Röhrin ja Ilkka Matilan kanssa.

Bio Rex Cinemas Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Matila on erittäin tyytyväinen yhtiössä tapahtuneisiin muutoksiin: "Bio Rex Cinemas Oy on toiminut jo kymmenen vuoden ajan. Tänä aikana olemme onnistuneet kokoamaan henkilöstön, jonka ammattitaito ja intohimo elokuvien esittämiseen on maan ehdotonta huippua. Erityisesti meitä ilahduttaa se, että henkilöstömme haluaa kehittää osaamistaan kanssamme pitkäjännitteisesti. Tämä yrityksemme vahvuus on tullut esiin hakiessamme parhaita osaajia. Heidät löydämme vaativampiin tehtäviin yhä useammin talomme sisältä".