Bio Rex avaa uuden sukupolven elokuvateatterin Porvoon Taidetehtaalla kesäkuussa 2012

Bio Rex -brändi vahvistuu Länsi-uudellamaalla

Uusi, täysin digitaalinen elokuvakeskus Bio Rex Porvoo avataan yleisölle 26.6.2012. Tässä huippumodernissa elokuvateatterissa on neljä salia ja se sijaitsee Porvoonjoen länsirannalla, Taidetehtaan alueella. Uusi elokuvateatteri on osa uuden Taidetehtaan laajaa palvelukokonaisuutta, jossa on mukana kulttuurin- ja kaupanalan toimijoita sekä koulutus- ja kuntapalveluita.

Bio Rex Cinemas Oy on yhtiöittänyt Porvooseen avautuvan elokuvateatterin toiminnot omaan, erillisen yhtiöönsä nimeltä Rex Digital Cinema Ab. Uutena kumppanina hankkeessa on mukana Peter Fornstam, joka on pohjoismaisen elokuvateatteriketjun Svenska Bion enemmistöosakas. Svenska Bio on toiminut elokuvateatterialalla jo 98 vuotta.

Operatiivisen toiminnan osalta Porvoon Bio Rex on osa Bio Rex Cinemas ketjua, jonka toimintoja johtaa Aku Jaakkola. Rex Digital Cinema AB:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Marko Röhr.

Bio Rex -elokuvateatterit Helsingissä, Espoossa, Hämeenlinnassa ja Kajaanissa jatkavat Bio Rex Cinemasin omistuksessa, joka myös hallinnoi Bio Rex –brändiä, aivan kuten tähänkin asti.

Lisätietoja:

Aku Jaakkola
+358 75 756 1275
aku.jaakkola@biorex.fi

Marko Röhr
+358 400 416 634
marko.rohr@biorex.fi

****
Bio Rex Cinemas Oy on viidellä paikkakunnalla ja 17 salilla toimiva elokuvateatteriketju Suomessa. Sen omistavat Ilkka Matila, Marko Röhr ja Aku Jaakkola. Yhtiö myös maahantuo ja levittää elokuvia kaikkiin Suomessa toimiviin elokuvateattereihin.

www.biorex.fi